• javolimtebejako
    1.6k
    koliko vidim, taj incident je bio 84-e, ali igrali su i 2007-e prijateljsku

Edit: 2007. su bile kvalifikacije za europu, moj bed
  • Eduardo
    20.9k
    2007. su igrali Kup UEFA s njima ne prijateljsku.
  • javolimtebejako
    1.6k
    jeje, ispravio sam se odmah :smile:
  • Ivdzo11
    4.3k
    Nogometni klub Slaven Belupo planira izdvojiti otprilike 200.000 eura za novi travnjak na koprivničkom stadionu, a još u klubu čekaju odluku o gradnji dodatnih tribina, potvrdio je danas direktor kluba iz Koprivnice nakon ogromnih kritika na stanje travnjaka na Stadionu Ivan Kušek Apaš.
  • DrawTube
    5.4k
    Ako je ovom vjerovati onda je 1 od 4 oranice ješena

Ostaju Kranjča , Drosina i Radnik

Ali s obzirom na to da je gradonačelnik Pule tovar koji je u otvorenoj svađi s klubom i ne dopušta Istri ni da o svom trošku rješi travnjak, a gradonačelnik Gorice šerif kojeg boli briga, izgledna mi je samo Kranjča ali tek kad se mi preselimo na nju
  • SjevernaStrana
    1.9k
    gradonačelnik Gorice šerif kojeg boli brigaDrawTube

Koliko mi je poznato majstor već nekoliko godina "ne uspijeva" osigurati sredstva za pripremne radove za što je zadužen grad, a teren bi radio HNS jer Gorica je jedini preostali stadion kojem HNS nije napravio hibrid tijekom Uefinog HatTrick programa kad su ga radili svima...
  • Mlađi referent
    12.3k
    Zanimljiva, vrlo zanimljiva analiza CIES-a

Zanima me po kojoj je ovo metodologiji…

• Keyser Soze
    10.6k
    Poljud rasprodan za derbi u subotu, srijeda isto pred rasprodajom.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Istraživanje provodili Bulat i Špikić
  • Krizy
    46.5k
    HNS će na račun Sieberta i njegovih pomoćnika isplatiti 12.000 eura. Glavni sudac dobit će 6 tisuća eura, a svaki od dva pomoćnika po 3 tisuće eura. Iznos će biti i veći jer naknade moraju dobiti četvrti sudac, ali i VAR suci. Bit će ovo rekordni derbi po izdavanjima.
  • Ivdzo11
    4.3k
    To je višestruko skuplje od onoga što HNS inače daje sucima. Prema vijestima od prošlog ljeta, HNS je povećao naknade pa od sezone 2023./24. glavni sudac u HNL-u dobije tek 500 eura po susretu. 280 je tarifa za pomoćnike, a VAR suci dobiju po 140 eura po utakmici.

Koja razlika :confused:
  • superhik
    11.3k
    Jel' sudjeluju klubovi i u kojem postotku u troškovima suđenja?
  • marcio amoroso
    37.5k
    U Njemačkoj suci koji imaju iskustvo dulje od 5 godina dobiju 70 tisuća godišnje plus 5 tisuća po nastupu. Oni sa manje od 5 godina imaju 60 tisuća godišnje plus 5 tisuća po nastupu.
  • emilperska
    6.7k
    Kada bi se trebalo znati da li se na titu igra s gledateljima ili bez?
  • Crusades1986
    13.4k
    Pa s obzirom da su danas rasprodali karte za utakmicu mislim da se odgovor nameće sam po sebi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.