• NORTE
    12.2k
    Neka nas u kupu dočeka novi trener Hajduka. :cool:
  • Captain America
    18k
    U prijevodu, svi su nas odbili :rofl:
  • veselko tenžera
    2.6k
    Ne mislim da je bod na Poljudu smak svijeta. Jednostavno, Rijeka mi ni s +7 (s utakmicom više) ne djeluje nedostižna. Pričekajmo malo s Rijekom, nek malo pritisak poraste, nek se ukaže pehar na vidiku pa ćemo vidjeti kako se nose s tim.

Bitno je Hajduk držati ispod sebe, oni imaju sposobnost dizanja pritiska na sve oko sebe pri čemu najviše mislim na suce i ako se uđe u gustu završnicu mogu dobiti koju na halabuku.

Sve ovo, naravno, pod uvjetom da se mi podignemo za barem 20%. Ako budemo onakvi kao protiv Osijeka, Varaždina, Belupa kući, uzalud su nam kalkulacije.
  • Sajla
    5.8k
    Tko daje koliko minuta mladima i strancima - članak na indeksu, da ne klikate ako ne želite

Dinamo kojem prijeti propast jer nema mladih igrača za buduće prodaje dao je hrvatskim igračima mlađim od 21 godinu 21% raspoloživih minuta, a Hajduk pun bilih tića čak 9.1% - ok, Pukštas nije Hrvat pa ne ulazi u tu statistiku, ali brojevi ipak pokazuju da je teza o budućim prihodima od prodaje koja se provlači kroz medije skroz promašena.
    Ukupna minutaža stranaca - 34.1% kod Dinama po čemu je 5. u ligi iza hajduka (47.1%), Osijeka, Istre i Lokomotive.
    Dakle, klub s juga najviše koristi strance, a najmanje daje minuta hrvatskim U23 igračima i nimalo ne pridonosi nacionalnom koeficijentu. Strah me i pomisliti što bi se dogodilo hrvatskom nogometu da se ostvare želje ljudskog taloga iz internetskih komentara pa da istupe iz lige.
    Btw. Rijeka najviše minuta daje U23 Hrvatima i najmanje koristi strance (24%)
  • veselko tenžera
    2.6k
    i sve ovo sa slomljenim Stojkovićem koji bi igrao 90% minuta da je zdrav. Kačavenda bi također igrao, ali budući da je njegova ozljeda teža pitanje je kad i kako će se oporaviti i koliko računati na njega.
  • Krizy
    46.5k
    Računajući top 25 liga Rakitić i Srna s po 18 asistencija u sezoni su rekorderi po broju asistencija hrvatskih igrača u zadnjih 15 godina.
    Fruk ima 14 asistencija i još 10 ili eventualno 11 utakmica da sruši taj rekord.
    Svaka čast dečku!!
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Koliko prekršaja momčad mora napraviti da dobije žuti karton?

Hajduk 6,9
    Lokomotiva 6,5
    Dinamo 6,4
    Gorica 6,3
    Varaždin 6,2
    Osijek 6,1
    Rijeka 5,8
    Rudeš 5,8
    Slaven B. 5,7
    Istra 5,7
  • Droljo
    8.9k
    Treba malo ohladit od Cabraje. Vrhunac igracke karijere NK Zagreb, a trenerske Loksa. Inozemno iskustvo 0.NitkoBitan

Igračka karijera je skroz nebitna za trenera. Primjer ćiro i mou.. ali kužim šta želiš reći i slažem se. Pa ljudi bi dovodili mudražiju koji je u svojih 26 godina zabio desetak golova a pola od toga ove sezone (a prošao je gro klubova). Isto je bilo s onim malim iz osijeka nakon obe naše tekme na pampasu. Pre brzo se pale neki ovod.
  • Iskrenjak
    158

Sad kad nema Ercega očekujem Istru na minimalno 6.2.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    zaista nisam znao za taj podatak. Brutalna statistika , a znam da se spominjao i kod nas kao pojacanja. Pod jakirom on bi bio rezerva bulatu
  • javolimtebejako
    1.6k
    Zagovaraju transparentnost, a taje tko je napao suca!? Na Poljudu sve znaju, samo se prave ludi

"Još nije službeno objavljeno tko je ta misteriozna žena koja je imala toliko drskosti i bezobrazluka da u poluvremenu utakmice Hajduka i Lokomotive fizički napadne suca Igora Pajača. Navodno ga je udarila u grudi, otela mu sprej za označavanje propisane udaljenosti prigodom slobodnih udaraca, tresnula ga o pod…

Logično je da Pajač ne zna je li to bila neka kuharica, čistačica, blagajnica ili možda nogometašica, pa i hostesa u službi Hajduka, ali je sigurno da su na Poljudu svjesni, da znaju njezin identitet, ali šute, prave se ludi.

Kao u ono daleko, bivše vrijeme s kraja devedesetih godina prošlog stoljeća kada je sudac Srećković u ondašnjem Titogradu poslije utakmice Budućnost - Hajduk pretučen u tunelu, i to tako da mu je izbijen bubreg. Međutim, dični crnogorski domaćini negirali su incident i nisu dali otkriti identitet napadača.

Što se tiče Hajduka, izgleda da je napad izvela, zamislite samo, klupska nutricionistica, pa je pitanje tko će platiti novčanu globu i tko će ispaštati zbog kazne, ali najvažnije je hoće li dotična opstati u organima Hajduka ili će - što svakako zaslužuje - dobiti šup-kartu s Poljuda."
  • striko
    1.7k
    Zdrava prehrana ostavila psihičke posljedice.
  • Marcinko
    614
    2022-08-30-13-17-187-.jpg Dragana Olujić, nutricionistica i buduća dobitnica hajdučkog srca
  • Petar86
    933
    Sto bi bilo da musko ovako gurne zensku sutkinju, unatoc ravnopravnosti. U tom slucaju nebi isla samo novcana kazna, nego izgon iz nogometa i uvjetna 2 godine vjerujem. Ova vjv nece dobiti nista
  • Sajla
    5.8k
    Kaj piše ovaj novinar, Budućnost - Hajduk s kraja 90ih? Kaj su oni s njima igrali prijateljske poslije rata? Mislim, imalo bi smisla pošto će svoju dicu slat na faks u Podgoricu :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.