• by-tor
    756

Ne bih htio udarati negativu, ali srce me zaboli kad se podsjetim kaj smo imali i na kakve smo niske grane pali nakon samo tri godine.
    Ne možemo ništa drugo nego nadati se boljim vremenima počevši od današnje sjednice.
  • nemapredaje
    6.9k

Da vidimo kako će im se sada tolerirati divljanje i pretjerana agresija
  • Juznjak
    4.7k

Treba isto smirit s ovim komentarima. Imamo i mi igrače koji divljaju i nemaju nimalo samokontrole.
  • nemapredaje
    6.9k

Da imamo, ali prva odlika derbija, posebno u Splitu, je njihova prekomjerna agresija.
  • Dudu9
    2k
    Po meni dobro da sudac neće tolerirati ispade i provokacije jer toga će sigurno bit kad bi nas sudac sudio, jednostavno Hajduku to odgovara kad rezultat nije povoljan ide pritisak na sudca
  • by-tor
    756
    Kad je već izostao konkretni odgovor HNS-a (čitaj: sankcije Hajduku) na sranja koja ovi dole rade, ovo im je barem po(r)uka da nek paze kaj žele, inače će im se to i ostvariti
  • Facke
    9.1k
    Daniel Siebert je male male na udaru kritika v Bundeslige.
    Jeden od losijih sudeca. Od sih sudaca na svetu bas on mora suditi....
  • NORTE
    27.9k
    Daniel Siebert je male male na udaru kritika v Bundeslige.
    Jeden od losijih sudeca. Od sih sudaca na svetu bas on mora suditi....
    — Facke
    Facke si ponorel?
    Si počel kak tovari kmečāti.
    Navek sam mislil da trolaš sim, jer to nemre biti normalen način za pripovedanje pri zoni.
  • Facke
    9.1k

A nis ja ne kmecim. Same velim. Gledim pune Bundeslige i znam kak sudi. Nadam se da bu derbi dobre sudil. Zna zgubiti kontrolu pa kartone deli ko blesav.
  • Jaro
    13k
    1 od 4 svabe na elitnoj listi...
  • ZGWest
    738
    Bolje dijeliti kartone kao blesav, nego kao zadnji derbi da se jedva podjeli ijedan. A neki tovari su vec do 20te min zasluzili kartone.
  • ShanKu
    2.4k
    Ristovski bu moral pazit na svoje prigovore sucu, bezveze žuti karton i strah od drugog žutog...
    jedan derbi mora Pire igrat od prve minute!
  • ZGBhoy
    2.2k
    Daniel Siebert je strog sudac koji je alergičan na prigovore od strane igrača i Klupe, inače zna donijet kontroverzne odluke međutim kaj je tu je, barem je neutralan
  • bluemagic
    1.4k
    Drugi sudac, druga prica. Nisu ni oni majmuni da ne znaju u sto je igra, tako da ocekujem mir Livaje, Šarlije, Sahitija ali i nasih Rile i Mišića npr.
  • Iskrenjak
    297

Ali - kad jesu, majmuni su.
    Unatoč nekolicini nervoznijih igrača, naša momčad je i dalje gospodska u srži, iskusnija i školovanija kao nogometaši. Nekad i mene raživciraju pre naivnim i poštenim pristupom.
    Dok ovi doli - pa mladje selekcije im se zovu “tići” jer uče mahati rukama na svaku sudački odluku. Da zavežeš sahitiju krila na ruke odletio bi van stadiona u 23. minuti prvog poluvremena.
    Tako da - ovo je dobro. Nek odsudi livaji još faule u napadu koje nonstop radi - i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet