• Doktor Kunić
    3.8k
    A Isuse ovo je baš ko da su ga u novinama djelili
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    kaj je najgore ljudi ce ga uzimat iako ce cijena biti 80-90e a da kupis gajbu karlovackog dobijes kopiju takve majice kao poklon :lol:
  • Dendle71
    136
    Kad smo kod cijena dresova. Bio sam ovaj vikend u Madridu i posjetio Fan-Shop Real-a na stadionu.

Dres sa printom (igrač i broj): EUR 185.00 !! (onaj autentičan – valjda onaj kojeg i igrači nose)
    Isti takav ali bez printa: EUR 165.00

Dres (replika za navijače) sa printom : EUR 145.00 / bez printa : EUR 125.00
    za ove replike nisam 100% siguran više ali 5/10 EUR sim tam bi moglo bit. U glavnom: šokantno!
  • Kermit
    113
    Livaković stigao s osmijehom na licu i par krasti od napada.

btw. da živim 100 godina nikada mi ne bi bilo jasno kako/zašto furaju LV ruksake, pederuše itd.... Jebeš mi sve, igraš nogomet, trebao bi biti neki frajer, a furaš p...... accessories koji košta par hiljki €
  • Marley
    2k
    Upadaju Pasalic i Caleta Car, umjesto ovih ozlijedjenih...
  • bongo
    844

Nogometaši su općenito u posljednjih 10-15 godina postali neki nazovi manekeni i nabacaju na sebe skupu robu, većinom bez previše stila i smisla, ali ima se, može se i
  • Efes Pilsen
    8.6k
    je, ali ima tu i sponzorskih ugovora. Cijeli taj svijet, imaju hrpu love, zene su manekenke i instagram modeli koje zanima moda, trosenje love i drustvene mreze.
  • Paggini
    26.3k
    A od Beckhama je to počelo, a možda bi se mogao i George Best staviti kao početak, nije baš 10 godina... Al ne bih se žalio da to liči na nešto, ali baš svi izgledaju ko da su krug na konjščinjskoj napravili
  • Ali
    2.2k

Ako sam dobro shvatio dres sa straznje strane je cisto bijeli ???? Kvadrati su samo naprijed?
  • Ludovic IX
    7.4k
    Nepopularno očito, ali meni je prvi odličan. Drugačiji.
  • Papastrumf
    12.9k

Nisu. Imaju dva reda kvadratića na dnu leđa.
  • Noel
    7k

Ima na internetu već par dana dostupan dres sa stražnje strane,čisto bijeli i na dnu nešto malo zbrljano naznake šahovnice..
  • Marley
    2k
    Ajde jos odjeca, pretpostavljam da ih zene i cure oblace tako pi*kasto... ali kad vidim da izlaze iz autobusa s onim koznim neseserima, ajme :shade: svaka cast izuzecima koji na ledjima nose sportski ruksak. Vecinom su to pederske zenske torbice :cry:
    Mislim, ja kao zensko mogu reci, da ne znam kako bih podnijela da mi se "frajer" tako oblaci haha. Najljepse ih je za vidjet ili u dresu ili u obicnim trenirkama.

A novi dresovi... mah, samo da mi kisa ne padne i ne propadne predstavljanje :sweat:
  • Neron53
    887

Valjda ti kao zensko navijas da kisa padne na predstavljanju dresova :)
  • Mentalni Gimnastičar
    917
    Igrači izgledaju oduševljeno malo je reći

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.