• Laugreano
    4.7k
    Nevistic
    Gabriel Ristovski KTC Ogiwara
    Bulat Sučić Mišić
    Brodić
    Petković Kulenović
    4-3-1-2
    I razbit šugavce sa juga
    E46

Sve bi vrištalo od trke mi se čini.
  • superhik
    12k
    @sanjinlego @nemapredaje obrisani su vam zadnji komentari. Držite se teme, a ne međusobnog prepucavanja
  • E46
    1.8k
    Ja bi s ovom postavom tovarima dao 3 komada na kontre na Poljudu pa sad ti vidi. Znam da ces sad rec nije ti ovo football manager al vjeruj mi ovom postavom ne bi nam prismrdili do gola a ostavljali bi puno prostora iza za kontre i polukontre
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Unatoc greskama Halilovica protiv Slavena ja bi ga stavio u igru sa Sucicem i Misicem. Onda imamo u sredini i trku i tehniku u sva 3 igraca. Pitanje je i koji stoperski par postavit, hoce se opet ici na Ristovskog na stoperu sto bi RPGu otvorilo mjesto ili ce se ic na europsku - francusku kombinaciju KTC - Max. Tu je i pitanje status Perkovica ako je Ogiwara spreman.. Sve dileme bi se trebalo rijesit stilom igre, ali to kod nas ne postoji :lol:
  • Paggini
    68.7k
    Brodić na desetku, ima tjedan i po da to uigra... Mislim, znam da neće uigrat i znam da neće Brodić biti na 10, nego će Ademi biti na granici crvenog cijelu tekmu, ali lijepo se nadati.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Unatoc greskama Halilovica protiv Slavena ja bi ga stavio u igru sa Sucicem i MisicemEfes Pilsen

Apsolutno, imaš trku, kombinatoriku i udarac izvana. Imamo igrače koji im mogu uzeti loptu i diktirati tempo i to bi bila ta sredina.
  • Captain America
    20.4k
    Neva-RPG, Rile, Theo, Ogiwara-Sučko, Miško, Tibor-Špika, Petko, Hoxha

U obrani onda imamo jednog ofenzivnog i jednog defanzivnog beka. Rile može zatvoriti majmunče. RPG može zatvoriti judu. Ogiwara ne bi trebao imati problema s cigom iz Ko to tamo peva. U vezi imamo 3 defanzivno odgovorna igrača jer se mogu očekivati ubacivanja Pukštasa, kalika i Laszla iz drugog plana (ovisno o tome ko bude igrao). U napadu su Hoxha i Špikić koji mi djeluju kao krila u najboljoj formi u ovom trenutku. Petko će se iskupiti za glupost u prvom kolu.
  • Cosey
    584
    Pitanje, s obzirom na promjene u formatu Europske lige, bi li mi imali padobran u kvalifikacijama ak ne idemo preko champions patha?
  • Cosey
    584
    Znači i da ne uzmemo prvenstvo jako je bitno uzeti kup ili navijati da taj netko uzme dvostruku krunu pa biti barem drugi.
  • ruicosta
    321
    Kad je sjednica IO?
  • Robi T
    318
    u 18 sati
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Negdje je bila informacija da poslije IO ide odmah press konferencija IO. Ima li istine u tome?
  • mlinchica
    3.9k
    Bit će presica po završetku sastanka, išao je službeni poziv kluba.. predviđaju oko 19h
  • Mr Anderson
    13.9k
    Ja bi s ovom postavom tovarima dao 3 komada na kontre na Poljudu pa sad ti vidi.E46

A tko bi u toj tvojoj postavi istračao te kontre? Brodić? Petković?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet