• NORTE
    27.8k
    Doći će oni na Rujevicu na noge jakoj Rijeci pa će s tribina izbliza doživjet ono što oni rade drugima.
    Njima bi Rujevica mogla biti kraj neuspješne sezone.

Nemojte zaboraviti da u iduće tri tekme imaju strane suce.
  • reziser
    8.3k
    mi danas moramo razbit rudes, vratit samopuzdanje.... i onda čekat 30.3... :strong:
  • badjibadara
    10.9k
    Nitko da spomene da je Cavlina RUKOM obranio penal!
    Svi se prave gluhi i slijepi!
    Dokle vise! Kradeju nas i ni'ko nista ne vidi.
  • NORTE
    27.8k
    Pretpostavljam da za derbije kompletna sudačka ekipa stiže iz iste države, 4 suca + 2 Var suca.
    Bit će kartona, kmečanja, suza i opet kmečanja.

Strani suci su najbolja stvar koja se mogla dogoditi!
    Hvala svim tovarima uključenima u aferu puštanja komunikacije.
  • NB86
    17.7k
    https://m.facebook.com/reel/421752710517229/

Meni potpuno promaklo u utakmici, ovo je cist crveni krovinovica i morao bi propustit derbij

Edit: isprika ovo nije od jucer
  • reziser
    8.3k
    jbt,koji faul...
  • NB86
    17.7k

Da, i mega talent kolaric je tada dao zuti karton haha
  • rioda
    18.7k
    Strašno me nervira njihova propaganda svugdje. Sad otvorim HRT2, neka emisija o skijanju prije utrke i govori gost da je Dalmatinac i navijač Hajduka... Samo sam prebacio program dalje
  • Captain America
    20.4k
    Meni je jasno da je za njih to nemoguća misija, ali čak i ako ne kovač, koliko je realno da hajduk sad ovih dana dovede nekog ozbiljnog trenera koji ima neki renome? — Purger

Vršili su pritisak na Leku preko medija jer je uzeo svoju lovu nakon raskida. Pričalo se da bi davnih dana dobio pedalu da su mogli/htjeli platiti otpremninu. S razlogom je nakon njega doveden lik koji u CVu ima angažman pomoćnog trenera, V.D. glavnog trenera i mjesec dana glavnog trenera.
  • deda
    48.5k
    Ovo Krovinovićevo je za zatvor, a ne za crveni. Ovaj mali može biti sretan da je prošao bez loma noge.
  • Kepec
    10.2k

Zubčića su pitali o Dinamu u Europi i on je rekao da je taj put gotov i da se sad mora osvojiti prvenstvo nema druge, a na to je voditelj rekao kako se gost s time neće složiti gdje je ovaj iznio svoje osjećaje i pripadnost Splitu, Dalmaciji i Hajduku jer eto, zašto pričati samo o Dinamu kada se mogu i ovi ubaciti.
    To njihovo konstantno ubacivanje svuda me podsjeća na onog mlađeg brata koji se uvijek krpa starijem bratu i totalno je nebitan i stariji brat bi bez njega, ali mama tjera suprotno. Tako i ovdje europski Dinamo je glavna tema, ali moraju se i ovi uguziti u tu priču.
  • Mali dioničar
    21k
    a Adebayor i proslava pred 'bovsim' navijacima? :sweat: — jedan u nizu

• Krizy
    77k
    Rijeka je zadnji gol iz igre primila 28.1. na Poljudu.
    Nakon toga su ostvarili sedam pobjeda i poraz od Dinama golom iz penala, uz gol-razliku 16-1.

795 minuta bez primljenog gola iz igre.
  • Slush
    1.2k

Ja stojim iza te fejs stranice, i to je moj doprinos protiv sugavih tovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet