• Captain America
    20.4k
    Jeje odlicno je to izgledalo u Grčkoj kad smo pustili posjedPraskaton

Imaš s jedne strane Betis i PAOK u Zagrebu, a s druge PAOKu Grčkoj. Ne znam što se dogodilo u četvrtak jer sam gledo samo drugi dio, ali u Sevilli i Zagrebu protiv PAOKa smo pokazali da znamo igrati kad pustimo posjed protivniku. Na kraju krajeva, i Vice se u svome tekstu u petak dotaknuo toga.
  • Praskaton
    4.4k

Ispast ce da omalovažavam vrhunski rezultat protiv Betisa al ljudi su igrali rekreativno bez ikakvog pritiska na igraca s loptom,u napadu sporo i predvidljivo.Dobili smo penal i na srecu zakljucili utakmicu.

Ako pustimo posjed tovarima ocekuj nesto kao protiv Paok(naravno manja kvaliteta al slican stil).Pristisak, duge lopte,borba na granici faula,uzimanje svake druge lopte.
    Naša nemoc u napadu plus njihova obrana koja je primila najmanje golova.
    Meni to ne miriše na dobro.

Šok terapija,netko tko ih je sposoban u jednu ruku smirit al dovoljno nabrijat,napravit tri smislene akcije,objasnit kako otvaranje napada treba izgledat i ukazat svakom igraču sta pogrešno radi(jer se iste greske kod istih igraca ponavljaju).

S ovim trenerom mi cemo se usrat.
  • Dudu 9
    720
    Nadam se da to nije istina, jedino što me tješi kod spoznaje da Jakir ostaje je to da oni imaju Karoglana koji je ista vrsta luzera.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Ne idi Karoglane, ti hrvatska trenerska senzacijo! :scream:
  • Captain America
    20.4k
    Na Wikipediji je već Režiću stavljen hajduk u radno mjesto :lol: Nije se Mićo ni ohladio :lol:
  • Maki2
    805
    [reply="Purger;405048" Pise da se razgovaralo o njegovoj smjeni i da je moguce da bude bivsi ali ne da je smijenjen.
  • Purger
    360

Hvala bogu pa su dnovinari u naslov stavili "Karoglana smjenjuju", što daje naslutiti da je bivši

Unatoč tome ja se ispričavam onda, nemam pretplatu pa nisam znao ali opet nisam to trebao onda napisati
  • Maki2
    805
    Ma nemas frke, klasicni senzacionalisticki naslovi za koji klik.
  • Mali Zeus
    17.5k
    Naša nemoc u napadu plus njihova obrana koja je primila najmanje golova.Praskaton

To ako će Uremović igrati, protiv Lokomotive je ta obrana izgledala smiješno.

Najgore je da ćemo mi sigurno izgledati gore nego Lokomotiva tamo. Nažalost. Loksa je došla tamo igrati, nije se bojala i potpuno su ih nadigrali.

Treba uzeti u obzir i atmosferu tamo, dakle napetost se mogla rezati nožem, jebena klupska djelatnica napada suca, pomoćni trener mu psuje mater.

Oni su zamislili da je ovo ta sezona i sad kad se čini da ipak nije su pomahnitali.

To nas čeka tamo i profa bi konačno trebao pokazati da je frajer ako jest uopće frajer..
  • rioda
    8.7k
    Čitam malo komentare, vidim da Livaji dolje opasno visi titula boga. Pobjedom u Splitu bismo ih doveli u teški raspad sistema
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Do sada smo ih uspjesno vracali u zivot.. Da ne bi oni nas pogurali u konacnu provaliju ove sezone. Krila nam gol mogu zabit samo slucajno, krkanluk dolje i pritisak na suce i magija na klupi...
  • Paggini
    52.3k
    Pobjedom u Splitu bismo ih doveli u teški raspad sistemarioda

A bome i oni nas...
  • Ivdzo11
    6.9k
    Na klupu Hajduka mogao bi sjesti 42-godišnji Krešimir Režić. Splitski trener je trenutno bez angažmana. Pet godina radio je u Hajdukovoj nogometnoj akademiji gdje je vodio ekipe od U13 do U17, a onda je vodio juniore RNK Splita.

Nakon toga otišao je u Saudijsku Arabiju u kojoj je napravio dobar posao. Najprije je u Al-Nassru trenirao kadete, pa se vratio u Hrvatsku gdje je jedno vrijeme vodio Croatiju iz Zmijavaca. Ponovno se vratio u Saudijsku Arabiju gdje je radio u Damacu. Tamo je najprije vodio mladu ekipu, a onda i prvu momčad. Nakon toga je radio i u Al Taiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.