• Iskrenjak
    150

Da. Moguće. Vjerojatno imaš pravo.
    Bacio jesam oko na statistiku, al vjerojatno su je osvježili već tad.
  • Crni
    45
    Ne znam jeste li zamijetili, ali kod drugog žutog Mikanoviću, ovaj odguruje suca Pajača. Kaznio bih to s pokojom utakmicom neigranja, šta ti imaš dirat suca? I to na taj, drzak (da ne kažem agresivan) način.

3:13

• SjevernaStrana
    1.9k
    Ne znam jeste li zamijetili, ali kod drugog žutog Mikanoviću, ovaj odguruje suca Pajača. Kaznio bih to s pokojom utakmicom neigranja, šta ti imaš dirat suca? I to na taj, drzak (da ne kažem agresivan) načinCrni

Aleksandar Mitrović, Fulham - 8 utakmica kazne....
  • rioda
    5.2k
    Ja Mikanovića ne bih ni kaznio, bolje da im igra što više :grin:
  • seljak86
    2.6k
    Barem 3 utakmice kazne za ovakvo ponašanje. Toleriranju njihovog seljaštva stvarno mora doći kraj. Nadam se da će HNS reagirati na to.
  • Paggini
    24.7k
    Samo da popišemo sve HAJDUČKE momente od danas na jednom mjestu:

- Mikanović dva žuta i guranje suca
    - Blatnjak dva žuta za jebanje majku sucu dok je ovaj isao u tunel
    - Livajino jedino trčanje na utakmici se dogodilo kad je išao niotkuda gurnut MUDAražiju, bez sankcija naravno
    - Livajina promasena panenka na 0:1, vikanje HNS pederi odmah nakon
    - Kurčenje transparentom ukradenim iz muzeja
    - Potpuni muk zadnjih 15 minuta tog svjetski poznatog grotla i najluđe skupine na svitu
    - Bacanje baklji na svoje igrače
    - Prijetnje smrću i batinama MUDAražiji na Instagramu

Bolesnici jebeni bolesni, seljačija seljačka divljačka umobolna. Propali dabogda, al cu se izgustat veceras a nadam se i sutra.

Dao bih sve sto imam samo da ih ponizimo dvaput na poljudu.
  • Majki2111
    3.3k
    GIzxz-KBXc-AAU7zq.jpg
    Opera-Snapshot-2024-03-16-213120-hns-family.png

Mislim da su ovo trebali ponovit. Ne znam zašto nisu... :brow:
  • badjibadara
    3.6k
    Ne pitaš se zašto je prvi crveni igrač na koljenima?
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Ne znam je li se ikad to dogodilo, ali ja bi ovdje sudio faul Siguru... bacio Fetaija u 16m...
  • NORTE
    12.1k
    Prema očekivanjima nakon serije pobjeda Hajduka i dolaska na -1 od prvog mjesta danas je na Poljudu protiv Lokomotive bilo 22.024 gledatelja.

Prema očekivanjima Hajduk nije pobijedio Lokomotivu, dapače izgubio je.

Baš je dobro vidjeti te opet.
    794078789-883258603-946005497.JPG
  • Noel
    6.9k
    Nek Jarnija stave za trenera za potpuni show u Dioklecijanovom cirkusu.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Ja jedva čekam da više odigramo tu zaostalu jer neupućene osobe misle da smo sada na -8 od Rijeke (ok tehnički jesmo ali valjda se majku mu možemo nadati da ćemo uzeti 6 bodova u zaostalim utakmicama protiv Rudeša i Varaždina na Maksimiru) i onda te osobe pišu netočne tvrdnje kako je apsolutno sve gotovo ako ne uzmemo 6 bodova protiv Rijeke i Hajduka. Realno smo u igri i sa 4 boda iz te dvije utakmice, nismo favoriti ali smo itekako u igri.

Hajduku je puno potrebnija pobjeda nego nama. Mi je trebamo ali i ako bude remi na Poljudu mi se još imamo prostora vaditi na Rujevici jer ako tamo dobijemo de facto dolazimo na -2 od Rijeke i čekamo samo jedan njihov kiks da ih prestignemo a njima slijedi teži raspored. Hajduk sa druge strane remijem zaostaje -7 od Rijeke, psihički bi jako pao a slijede mu Dinamo (kup) -Rijeka-Osijek. Puno teža situacija, gotovo bezizlazna.
  • ShanKu
    952
    danas je cirkus i u Karlovcu, kako se samo odlučil za Split? A i stigne još sutra...
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    IMG-0521.jpg

Neslužbeno doznajemo da se osoba zove Maja Dabić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.