• Crni
    45
    Ne znam jeste li zamijetili, ali kod drugog žutog Mikanoviću, ovaj odguruje suca Pajača. Kaznio bih to s pokojom utakmicom neigranja, šta ti imaš dirat suca? I to na taj, drzak (da ne kažem agresivan) način.

3:13

• SjevernaStrana
    2.6k
    Ne znam jeste li zamijetili, ali kod drugog žutog Mikanoviću, ovaj odguruje suca Pajača. Kaznio bih to s pokojom utakmicom neigranja, šta ti imaš dirat suca? I to na taj, drzak (da ne kažem agresivan) načinCrni

Aleksandar Mitrović, Fulham - 8 utakmica kazne....
  • rioda
    8.6k
    Ja Mikanovića ne bih ni kaznio, bolje da im igra što više :grin:
  • seljak86
    2.9k
    Barem 3 utakmice kazne za ovakvo ponašanje. Toleriranju njihovog seljaštva stvarno mora doći kraj. Nadam se da će HNS reagirati na to.
  • Paggini
    51.9k
    Samo da popišemo sve HAJDUČKE momente od danas na jednom mjestu:

- Mikanović dva žuta i guranje suca
    - Blatnjak dva žuta za jebanje majku sucu dok je ovaj isao u tunel
    - Livajino jedino trčanje na utakmici se dogodilo kad je išao niotkuda gurnut MUDAražiju, bez sankcija naravno
    - Livajina promasena panenka na 0:1, vikanje HNS pederi odmah nakon
    - Kurčenje transparentom ukradenim iz muzeja
    - Potpuni muk zadnjih 15 minuta tog svjetski poznatog grotla i najluđe skupine na svitu
    - Bacanje baklji na svoje igrače
    - Prijetnje smrću i batinama MUDAražiji na Instagramu

Bolesnici jebeni bolesni, seljačija seljačka divljačka umobolna. Propali dabogda, al cu se izgustat veceras a nadam se i sutra.

Dao bih sve sto imam samo da ih ponizimo dvaput na poljudu.
  • Majki2111
    4k
    GIzxz-KBXc-AAU7zq.jpg
    Opera-Snapshot-2024-03-16-213120-hns-family.png

Mislim da su ovo trebali ponovit. Ne znam zašto nisu... :brow:
  • badjibadara
    4.9k
    Ne pitaš se zašto je prvi crveni igrač na koljenima?
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ne znam je li se ikad to dogodilo, ali ja bi ovdje sudio faul Siguru... bacio Fetaija u 16m...
  • NORTE
    16.1k
    Prema očekivanjima nakon serije pobjeda Hajduka i dolaska na -1 od prvog mjesta danas je na Poljudu protiv Lokomotive bilo 22.024 gledatelja.

Prema očekivanjima Hajduk nije pobijedio Lokomotivu, dapače izgubio je.

Baš je dobro vidjeti te opet.
    794078789-883258603-946005497.JPG
  • Noel
    12.1k
    Nek Jarnija stave za trenera za potpuni show u Dioklecijanovom cirkusu.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ja jedva čekam da više odigramo tu zaostalu jer neupućene osobe misle da smo sada na -8 od Rijeke (ok tehnički jesmo ali valjda se majku mu možemo nadati da ćemo uzeti 6 bodova u zaostalim utakmicama protiv Rudeša i Varaždina na Maksimiru) i onda te osobe pišu netočne tvrdnje kako je apsolutno sve gotovo ako ne uzmemo 6 bodova protiv Rijeke i Hajduka. Realno smo u igri i sa 4 boda iz te dvije utakmice, nismo favoriti ali smo itekako u igri.

Hajduku je puno potrebnija pobjeda nego nama. Mi je trebamo ali i ako bude remi na Poljudu mi se još imamo prostora vaditi na Rujevici jer ako tamo dobijemo de facto dolazimo na -2 od Rijeke i čekamo samo jedan njihov kiks da ih prestignemo a njima slijedi teži raspored. Hajduk sa druge strane remijem zaostaje -7 od Rijeke, psihički bi jako pao a slijede mu Dinamo (kup) -Rijeka-Osijek. Puno teža situacija, gotovo bezizlazna.
  • ShanKu
    1.6k
    danas je cirkus i u Karlovcu, kako se samo odlučil za Split? A i stigne još sutra...
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    IMG-0521.jpg

Neslužbeno doznajemo da se osoba zove Maja Dabić
  • Ludovic IX
    8.7k
    ide ti bolje sa sredovječnih ženama neg s nogometom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.