• NB86
    16.8k

Naravno da smo i mi uzasni i da nista nije gotovo ali nakon likovanja zadnjih par dana kako bi oni osvojili kl samo da im se dozvolilo osvojit hnl ovakvo prizemljenje je melem za svakog navijaca dinama.
  • dzis
    1.1k
    Da budem iskren,ali sam i sam sebi gadim koliko gustam njihovom porazu. Uvijek sam ih sprdao da im je bitniji pad Dinama nego uspon njihovog kluba,a sad sam prakticki isti kao i stoka sa juga.

A sa druge strane,boli me ona stvar...trebalo je i meni i vecini nas ovakav dana nakon cetvrtka.

Dobit sutra i dobit derbi...poslat njih u nevideno sivilo i okrenut se hvatanju Rijeke i rjesavat sa njima naslov na Rujevici
  • Cosey
    584
    A sa druge strane,boli me ona stvar...trebalo je i meni i vecini nas ovakav dana nakon cetvrtka.dzis

Meni drek. Ubilo me ovo u četvrtak. Ne pamtim kad mi je neki poraz toliko teško legao.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Čavlina skine penal, stadion počne skandirati 'hns pederi...'
    Psihijatrija.
  • Facke
    6k
    Znaci kiksali su i potpune su zivce zgubili. A cemu? Pa ima jos dosta tekmi.
  • javolimtebejako
    2.5k
    ne vidim nikakav problem da se sprdamo večeras s njima i guštamo u porazu. jedno je konstantno se zamarat s njima, al ne trebamo ići u drugi ekstrem i pravit se da nam je svejedno zbog njihovog današnjeg kiksa, obzirom na utrku za titulu ove sezone. moja dva centa
  • DiddyGuela
    3.6k
    Ekipa koja dobije derbi u Splitu zadrzava nadu u naslov, porazeni mota kablove a Rijeka ostaje favorit i sa remijem.
  • dzis
    1.1k
    Tko je od njih dobio danas treci zuti?
    Mikanovic otpao radi crvenog to znam..jel Sarlija dobio treci zuti??
  • Mlađi referent
    12.9k
    Nije ovo bilo kakav kiks, ovo je kiks nakon kojeg tovari vise kao luster u borbi za titulu
  • Zagreb1992
    2.4k

Visimo i mi isto ..A kaj ako izgubimo na Poljudu ?
  • Mlađi referent
    12.9k

Onda smo eliminirani, a kaj ako dobijemo?
  • Georg Koch
    6.2k
    FB-IMG-1710618823616.jpg

Ne znam tko je, al cestitam pobjedniku!
    :fire:
  • Zagreb1992
    2.4k

Onda imamo Rijeku samo za sjebati.:D
  • mlinchica
    3.2k
    Zakaj se ne bi malo sprdali večeras, ionako nam je sutra stresan dan.
    Odlična Loksa, kao i protiv nas. Baš je lijepo gledat kak opušteno i hrabro igraju protiv “jačih”.
    A nama je ovo već 15. šansa valjda koja nam se pruža, mora jednom upaliti.. valjda :roll:

A ono u tunelu je bila Mirta Š. 100% :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.