• sport
    3.6k
    Samo polako,za sad je sve ok,tko izda pizda
  • plavac173
    2.6k
    Ognjen Naglić ce bit u dnevniku nove tv u sportskom dijelu.
  • tigric
    362
    hoće li sutra skupstina završiti brzo ili ce trajati satima kao ona u sheratonu? pitam da znam rec zeni dal da radi rucak...
  • Crni86
    4.6k
    mislim da se nema sta previse razvuc, stvar je vrlo jasna, glasanje za predsjednika i zatim imenovanje podpredsjednika i clanova izvrsnog odbora. Mislim da cemo vec na samom pocetku znat u kojem smjeru stvari idu
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Ljudi, kako god sutra prošlo, ne trebaju nam nekakve scene koje samo mogu diskreditirati ovu našu borbu i sve što se napravilo dosad. Ako stvari prođu pozitivno po nas, naravno da će se feštati, no ako stvari ne prođu kako želimo, trebamo zadržati hladnu glavu.

Svi smo svjesni da bi svaki čin destrukcije, nasilja ili neke nemile scene, prvenstveno napravile veliku štetu nama, Zeki i svemu što smo napravili. Lešinari će jedva čekati nešto takvo.

Naravno da očekujem da uspijemo sutra doći do konačne pobjede i da ćemo svi slaviti na utakmici, no znate i sami kako je u gomili, dovoljan je jedan pojedinac da stvari eskaliraju, tako da apeliram na sve da malo pripaze na ljude pored njih, svaki pojedinac na kraju predstavlja sve što smo radili dosad.
  • Peškaman
    4.8k
    Kakva su razmišljanja o Marčecu i Kalkanu,gdje više naginju?
  • Orc123
    8.7k
    ne vidim i ne mogu zamisliti nikakav drugaciji rasplet od pobjede Zajeca! Normalno da nam ne trebaju nikakvi sukobi i nista slicno jer sam siguran u pobjedu. Pa ne moze 30 ljudi sici s razuma i glasati po necijoj direktivi! odbijam vjerovati u to...proljece dolazi :strong:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Rada se nova pobjedaaa
  • ZGWest
    571
    Dnevnik nove tv anketa:

Zajec 92%
    Mumija 8%
  • sport
    3.6k
    Tko će noćas spavati
  • dzis
    865
    Nisu ljudi svijesni koliko smo blizu
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Jedno mozda glupo pitanje ,sta ce se desiti ako oni zamjene sve koji bi mogli glasati za zajeca ,ak vec imaju pravo zamjeniti 5 ljudi sa liste . Pa stoka se hvala za lustere jbt . Ma nista od spavanja nocas ,sinoc Joshua a veceras jebada . Pas me jebo na slaven i tekmu nisam ni pomislio ,nemogu vjerovati kako smo svi nabrijani i kako mi je drago sto svi oaze ba ponasanje i da imaju ljudi koji smiriju tenzije i da sve prodje kako i treba
    Svaka vam cast :heart:
  • ZGWest
    571
    Prate novinari pomno Zonu.. evo sliku objavili na dnevniku nove tv.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Hoce li se konacno prekriziti i treci krug na transparentu? :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.