• jedan u nizu
    13.1k
    Eto, taj veliki gigant koji se hvali sa ogromnim brojem clanova je prije 11 godina imao nevjerovatnih 6 tisuca clanova.

Kasnije im je broj nesto porastao pa su dobar broj godina imali clanova priblizno (ili ne puno vise) kao i dinamo, oko 30k.
    Tek prije 3 godine pocinje nevjerovatan uspon. Koja je shema, ne znam, da li je to bilo da se kupe dionice, da li su mijenjali ustroj clanstva, ne znam.
    Imaju 100k i to je zavidno, i neka im je 30k upisano bez znanja ljudi, djeca kumova, prabake i pradjedovi, nebitno, brojka je respektabilna.

Kao sto je respektabilno da im je prosjek posjecenosti preko 20k.

Ali ono sto je nevjerovatno gadljivo je njihovo ponasanje.
    Ponasaju se kao da 40 godina imaju te brojke, i da je to drugi svijet i svasta nesto. A tek je zadnjih par sezona osjetna njihova dominacija po pitanju tih brojki. Dok su im prije toga brojke bile lose, kao i nase.

Ne sumnjam da ce ovo dinamovo budenje njih samo futrati da budu bolji. Sto nas bude vise na utakmicama, to ce oni vise dolaziti na Poljud samo da bi te brojke bile vece, a ne da dodu podrzati klub.
    Sto dinamo bude imao vise clanova, to ce oni dodatno uclanjivati ekipu iz Esvatinija i sa Lovrinca.
    Da se desi da Modric dode u dinamo, i da dinamo proda milijardu dresova sa njegovim imenom, to ce oni vise kupovati Livajine dresove, jedan za doma, jedan za misu, jedan za njivu, jedan za kavu i jedan za oprat stan.

Neka njima njihove brojke. Koliko god mi to analizirali, nebi se trebalo uopce zamarati time, jer dobro znamo da ih gura mrznja prema dinamu, a ne ljubav prema svome klubu.
  • ksapi
    4.8k
    Dzaba im miljardu clanova kada ih na izbore ne izlazi niti 5000. Mene bi bilo sram
  • SjevernaStrana
    2.5k
    https://telesport.telegram.hr/na-prvu/stranica-koja-je-objavila-var-snimke-istice-detalj-koji-dovodi-u-pitanje-novo-sudacko-tijelo/

Tovarsport ponovno prenosi kmečanje onoga koji bi da smo u normalnoj državi već bio iza rešetaka.. Riječ je o tome da je članica novonastalog sudačkog tijela Lada Rojc nakon Oršićevog hattricka Tottenhamu(što ne spominju kao kontekst) postavila njegovu fotografiju kao svoju sliku profila pa automatski nije neovisna. (Naravno imala je i slike drugih hrvatskih sportaša pa i neke na kojima su razni Vlašići i Juranovići... no, to je nebitno pored manipuliranja i skrivanja onoga što "ide njima u korist"...)
  • rioda
    8.3k
    Eto igralište je danas zatvoreno, nema parkiranja tamo...
  • serbus
    4.9k

Jel se djeca igraju ?
  • rioda
    8.3k
    Sve puno :grin:
  • BeckaSkola
    88
    Tvit Bernarda Jurisica na X/Twitteru :monkey: :sweat: :lol:
  • Kepec
    7.2k
    daj frende slavi pobjedu kaj te boli ona stvar za tu spodobu.
  • ProudAndLoud
    137
    Klauni poput tog "novinara" jedino kako mogu doći do svojih 2 minute slave je ako ljudi pročitaju tamo sto pise, pa komentiraju, pocnu se svadati itd. Lagani odjeb, bez price, to im najvise smeta :)
  • Mrvica
    4.1k
    Jel to onaj šta kad pliva leđno ljudi zbog nosa misle da je morski pas? :chin:
  • Captain America
    20k
    1-H1utrd9g-Oahi-Kd-HDbemb-A.png

Uvijek kad vidim jurišićevu profilnu se sjetim ove vrste pingvina.
  • Krizy
    56.1k
    Nevjerojatno je da je to kao sama krema hrvatskog novinarstva, govoreći o plaćama.
    Hrvatsko novinarstvo je obični ku..c i ne mogu vjerovati da takvi idioti zarađuju i odlično žive od novinarstva.
    Sramotno.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Otto i Lesički kod Breke:

Otto: "Od 500 000 ljudi iz Dinamovog puka samo 13 000 je ispunilo uvjete za glasanje, a od toga ih je 7000 izašlo na izbore. Od tih 7000, njih 6000 je bilo dirigirano da glasa za Velimira Zajeca što će reći da sam ja dobio 100% glasova od ljudi koji nisu Bad Blue Boysi."

Lesički: "Zašto ljudi nisu izašli? Možda nisu imali uvjete iako mi je čudno jer smo prošle godine pričali o famoznih 30 000 članova kad su se svi učlanjivali zbog onih kombinacija oko skupštine, a možda ljudi jednostavno nisu za takav model da oni biraju... možda žele privatno vlasništvo.... Da Zajec ima sedam sigurnih on to sigurno ne bi puštao u javnost svojim kanalima... mislim da se Barišić jako dobro utvrdio sa ovih 35 koje je izabrao..."

Lipo pivaju rekla bi tovarija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.