• Markelo
    3.4k
    Stjelju sam jedino slušao kad je komentirao reprezentaciju jer sam morao. Njegovi podcasti su bolno dosadni jer on ne razumije taj koncept. On se ponaša kao voditelj koji isporuči kvotu pitanja, gost odgovori i ajmo kući. Nema polemike, nema izražavanja svoga stava, izvlači ga Mara koji bolje klikne s gostima i svojim humorističnim upadicama uspijeva Stjeljinu "emisiju" pretvorit u podcast. On meni djeluje da prvo nema sportskog znanja i zato bježi od rasprave jer bi ga oponent s drukčijim stavom mogao razvalit kao kantu. Pa kad to vidi onda se brže bolje povlači s onom " a i ovo što ti kažeš ima itekako smisla". Heheh, smješan lik
  • Paggini
    49.7k
    Ništa gore nego dinamovski čiča Tome, fuj.
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    ema polemike, nema izražavanja svoga stava, izvlači ga Mara koji bolje klikne s gostima i svojim humorističnim upadicama uspijeva Stjeljinu "emisiju" pretvorit u podcast.Markelo

Ekipa je masovno srala po Losu svaki podcast, a Los je doslovno rođen za taj posao. Možete vi misliti što god hoćete o njemu, smijati se na njegove analitičke brije i pogled na nogomet, ali lik ima svoje mišljenje i ne libi ga se izgovoriti i ući u polemiku bio s njegove druge strane Dalić, Bjelica ili trener Kerestinca. Ako mu gost priča gluposti on će mu reći da priča gluposti i izbaciti tri argumenta zašto priča gluposti, bio on u pravu ili ne. To je ono što i očekujem od voditelja takvog formata, a opušteni intervju s gostom mogu pročitati i u novinama.

Stjelja je lik koji prvenstveno neće ulaziti u polemike s gostom jer je s njima povezan i na privatnoj razini pa zbog buduće poslovne koristi se neće svađati sa gostom nego će mu izbacivati šablonizirana a opet birana pitanja od kojih će dobiti taman takav efekt da mu to ne bude klasični televizijski intervju, a da ne ode u "moja priča u Gloriji" sferu, nego da dobije neku dublju priču od njega, a zapravo ne dobije niti blizu ono što bi takav format trebao.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Ekipa je masovno srala po Losu svaki podcast, a Los je doslovno rođen za taj posao. Možete vi misliti što god hoćete o njemu, smijati se na njegove analitičke brije i pogled na nogomet, ali lik ima svoje mišljenje i ne libi ga se izgovoriti i ući u polemiku bio s njegove druge strane Dalić, Bjelica ili trener Kerestinca. Ako mu gost priča gluposti on će mu reći da priča gluposti i izbaciti tri argumenta zašto priča gluposti, bio on u pravu ili ne. To je ono što i očekujem od voditelja takvog formata, a opušteni intervju s gostom mogu pročitati i u novinama.Mathiasovi Chageri

Ljudi ovo ne razumiju nažalost, koliko ih dan danas kmeči nakon Losovog podcasta sa Samovojskom gdje mu se Los u par navrata suprotstavio...
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Taj stjelja ili kako se već preziva je rijetko ljigav lik.
    Najjače je što glumi nekakvog bivšeg nogometaša, kuži on stvari, a lik igrao valjda 1.zagrebačku.

Glumi nekakvlg dinamovca, a vrlo vjerojatno je zapravo tovarčina pa radi tobožnje ravnoteže na novoj tv glumi ono što nije. Novinarska verzija njonje....
  • rioda
    8.4k
    Izgledom me podsjeća na Markotu, a takav je i u glavi
  • NB86
    16.7k
    Ma dobro los je za stjelju pojam sportskog novinara koliko god i on bio antipatican.
  • rioda
    8.4k
    https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/video-sabotaza-i-derbija-na-maksimiru-isplivala-nova-var-snimka-meta-je-dinamo-ja-te-zovem-za-dokso-15433042

Evo definitivno shit of the day zasad.

Prvo bombastičan naslov, koji je usput i besmislen

Drugo, u tekstu pomiješali izjave Bela i Pajača koje se čuju na videu pa tako ispada da Bel govori VAR-u da to po njemu nije faul

Trebalo bi ugasiti internet na par dana
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Los ima svoj pogled na nogomet i sport općenito, sve promatra kroz statistike i mjerljive parametre.
    On će na temelju toga iznijeti svoje mišljenje koje će se nekom svidjeti, nekom neće. Također, nekad će ispasti u pravu i brojevi će pronaći svoj put, nekad neće, dogodit će se X faktor i ispast će u krivu, ali ima svoje parametre i drži ih se.
  • miro
    6.4k
    Los je neki puta fakat naporan, ali čovjek je zanimljiv, ima neku energiju za razliku od 90% mrtvih puhala
  • bbb medimurje
    4k
    Karoglan je ostavio na klupi standardne Pukštasa i Sahitija i umjesto njih u vatru gurnuo Dajakua i Mikanovića, što je značilo premještanje Sigura u sredinu terena. I vidjelo se odmah da je sve bolje. Vidjela se nova energija jer znamo da Pukštas i Sahiti to nemaju, tako da smo dominirali cijelo prvo poluvrijeme i pokazali gostima odmah u startu koliko nam je bitna današnja pobjeda. Gosti su mijenjali taktičke postavke od 4-2-3-1 u fazi napada, gdje su lako dominirali radeći višak sa dva zadnja vezna nad samim Kalikom, do 4-1-4-1 u fazi obrane, a kada bi se ili Postonjski ili Lusavec podizao više i pomagao ofenzivcima u pritisku. Ali, budimo realni, u prvom dijelu gosti nisu ništa napravili, osim dominacije u posjedu, lakog branjenja naših jalovih napada, i dvije grede koje su trebale završiti u golu. Mi nismo mogli ništa, ali je bilo samo pitanje trenutka kad ćemo zabiti. I gol dolazi pred kraj poluvremena, iz uigrane akcije, kada nakon glavometa par naših igrača Diallo majstorski zabija

Vejic o jucerasnjem prvom poluvremenu hajduka
    Očito mu je celava glava duplancica zaprijetila nakon niza kritika poslije varazdina
  • Danko
    2.1k
    Boga mi kad pročitaš takvu stručnu opservaciju nije ni čudo da mu nedaju upisat akademiju.
  • nemapredaje
    5.2k
    Najjači mi je ovaj dio:

Ali, budimo realni, u prvom dijelu gosti nisu ništa napravili, osim dominacije u posjedu, lakog branjenja naših jalovih napada, i dvije grede koje su trebale završiti u golu. Mi nismo mogli ništa, ali je bilo samo pitanje trenutka kad ćemo zabiti.bbb medimurje

Ko tu koga jebe?
  • Rex Ramae
    3.1k
    Pa trolla ih zar ne vidite, nije ozbiljan uopće. :lol:
  • nemapredaje
    5.2k

Da, sada kad ponovno čitam jedino mi tak ima smisla ovaj tekst.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.