zar ti nije malo logicno sa takvim imenima da igras barem dobro kod kuce protiv jedne Istre? — plavac173
Da je to 1-2 utakmice ajde ali to traje par mjeseci vec — plavac173
One 2 utakmice bez Livaje je Brekalo cak i dobro odigrao ali "gusi" ga Livaja koji se spusta u sredinu — plavac173
Jednostavno los trener koji je tu ponajvise zbog dobrog odnosa sa Livajom — plavac173
Znači imaju vjerojatno najbolju ekipu u ligi — Purger
Zar nije logicno da mi sa svojim kadrom ne mozemo igrati dobro protiv jedne Lokomotive?
Oni su barem dobili tu Istru, a mi smo izgubili 3-0. — jedan u nizu
ti si najzesci bio kada se govorilo da Jakiru trebaju pripreme, prijelazni rok i 6 mjeseci.
Zasto onda Karoglanu ne treba isto to? — jedan u nizu
zvuci poznato ....
hmmmmmm
znam!!!
Petkovic!! — jedan u nizu
promijeni reci Livaja u senatori — jedan u nizu
Sve sto si branio kod Jakira, sada kritiziras kod Karoglana. — jedan u nizu
27 bodova, a sezonu prije su bili 5. Ono što je uradio u Zrinjskom i u Rijeci je glupo podcjenjivati. Isto tako je glupo negirati da je preuzeo Dinamo u lošem stanju i Dinamo kojeg su u tom trenutku napustila tri najbolja pojedinca. Ovo nije za ili protiv Jakira ovo je samo isticanje činjenica koje pojedinci svjesno ili nesvjesno pokušavaju ignorirati.Zrinjski (najmanje bitno ali trenirao ih je pa ajde) je osvojio ligu sa njim sa 20+ bodova — plavac173
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.