al sad ih imam dosta pa onda ću se prebacit na godišnju — Probirštift
Iskreno, pitanje je hoće li godišnje više biti dostupne onima koji ih nemaju ove sezone. Zašto? Veoma je jednostavno zapravo...izgledno je da kroz neko vrijeme selimo na Kranjču gdje će kapacitet biti veoma ograničen (12.000 mjesta), a sigurno im tamo nije ciljano dati više od 1/3 kapaciteta na godišnje. Kako trenutno imamo nekih 4.500 godišnjih, lako je moguće da isti ljudi uzmu u pretprodaji i idućih sezona te da prodaja onima koji nisu vlasnici iz sezone ranije niti ne krene. — xavier
I zašto bi to ograničili na 1/3, a ne na 2/3 ako je takav interes? — Derby
(minus sponzorske) — jedan u nizu
I zato ću se kao potencijalni skupštinar zalagati za hitno uvođenje sustava lojalnosti pri kupnji karata za gostovanje. — deda
Najveća glupost kaj sam napravio ovu sezonu je kaj nisam uzel godišnju a dolazim na sve domaće tekme i kad sam vidio računicu na Zoni kolko uštediš zbediral sam se — Probirštift
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.