• Zagi
    19.2k
    To volim vidjet kad se vratim doma.
    Crveni i beskonačna nadoknada, kaj se dešavalo?
  • Markelo
    4k
    Sutra se mora Rijeku pošto poto zaustavit. Nakon nas, praktički svi teži protivnici im dolaze na Rujevicu a neko zajebanije gostovanje je tek Lokomotiva krajem travnja
  • Krizy
    76.9k
    Rudeš poveo protiv Istre :cool:
  • Sajla
    24.5k
    ak se dobro sjećam, ovo im je prvi gol nakon 13 utakmica, jesam dobro zapamtio?
  • Crusades
    26.1k
    Sad ce nas Nostradamus — jedan u nizu

Po njegovom se ne bi ni letjelo u Sevillu.
  • M94
    2.9k
    nije forum ali je fino gledati tovariju kako se svađa.. fb grupa "Doli udruga nas Hajduk" — SAS1987

To kod Jastoga kako znaju rec? Ono je isto posebna vrsta budale ali s druge strane. Taj bi bio Mamicevac da navija za Dinamo.
  • bongo
    1.5k

Inače da se nadovežem navija za Varteks koji igra u 3. NL sjever
  • plavac173
    2.6k
    I jel si ispunio sad svoje mokre snove sa ovim sto si napisao? Ili ces svaki dan isto sranje pisat meni hahahahah. Strasno, jel ovako i u pravom zivotu u javnosti svakome govoris ono sta tebi ne odgovara? Da nije bio ponisten gol, dal bi oznacavao poruke opet? Opusti se i gledaj svoja posla, nisam zatrpavao i spamocao temu i nista protiv pravila pisao, oznacio si 7 poruka u sat i pol a neke od poruka su "samo da ne uvaljaju". Ali ajde, 100 ljudi, 100 cudi :grin:
  • SAS1987
    20.7k
    To kod Jastoga kako znaju rec? Ono je isto posebna vrsta budale ali s druge strane. Taj bi bio Mamicevac da navija za Dinamo. — M94

Neznam tko je Jastog ali je svakako budala :lol:
  • jedan u nizu
    19.9k
    I jel si ispunio sad svoje mokre snove — plavac173

jesam, hvala ti :heart:
  • NB86
    17.7k
    Svakako mvp nagrada za torcidu koja nakon gola za 1:1 i naleta hajduka radi prekid utakmice, hvala im od srca
  • Paggini
    99.5k

I stota nagrada u nizu za najnerazgovjetnije pjevanje!
  • plavac173
    2.6k
    Znam da jesi, nisam ti ja ni prvi ni zadnji kojem se javljas i "trazis pravdu" i komentiras svakoga. Admin ima opciju za ban ako se negdje spamalo ili slicno a ne da izdvajas u sat ipo 7 postova od kojih ima nadanje da ga ne prime. :rofl:
  • bongo
    1.5k

Bitno da je staro i mlado bilo na nogama, i unuci i babe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention