• blue heart 72
    2.4k
    nešto slično i ja govorim. Dario je bio osuđen na propast jer se sve moguće sjatilo na njega. Najprije su ga u klubu "nasapunali" kada su ga kao friškoga poslali u svlačionicu da im objavi rezanje troškova, onda su ga minirali sa više nego skromnim budgetom za transfere i uz to još sa figom u džepu minirajući neke transfere, naravno uz svekoliku podršku naših plaćenih DNOvinarskih kujica. Unatoč svemu tome, ostao je veliki gospodin pri odlasku, ne kazavši ni jednu jedinu lošu riječ o tim spodoba a.
  • kibic11
    131
    kad govorimo o Šimiću, sramite se i pokrijte po ušima svi koji ste srali po njemu i Bišćanu, a doma si vodite yakira i osobne konje iz uprave.
  • kibic11
    131
    pogledaj stanje na tablici u hnlu i rosteru i stručnjaku na klupi. mene nemre kupit prolaz protiv betisa ,svaka čast dečkima al di je 5. mjesec
  • scooniepenn
    5.1k

Šimić i Biščan u kontekstu svog opusa i odlaska iz Dinama ne mogu se staviti pod zajednički nazivnik. Šimić je s minimalnim budžetom napravio odličan posao, što se sada jako dobro vidi, uz stalno miniranje kako vrhuške, tako i medija. S druge strane, Beli se potpuno pogubio, koristio je 13 i pol igrača, otvoreno umanjivao kvalitetu kadra, komunicirao na razini djelatnika u računovodstvu HEP-a, a ne prvog trenera Dinama. Jednom rječju pogubio se kao Čeh na Velebitu.
  • NB86
    16.9k
    A ni on nije vjerovao kaneku i maxu
  • Mandelinho
    685
    pogubio se kao Čeh na Velebitu.scooniepenn

Ova mi je jedna od jačih
  • jedan u nizu
    14.1k
    A evo Jakir koristi vise od 13 igraca. Daliceva skola, tocno znas unaprijed koji igraci ce uci umjesto koga i u kojoj minuti. Takticka genijalnost
  • mlinchica
    3.4k
    Kako vas žulja Igor Bišćan mjesecima nakon kaj je otišao.
    Ima li to rok trajanja? Ovo natjecanje u što pogrdnijim nazivima i usporedbama koje lijepite za Igora?
  • scooniepenn
    5.1k

Između oduševljenja Jakirom i realnog sagledavanja koliki broj igrača je koristio Beli, a koliko Jakir je dosta bitna razlika. Osobni dojam tu ne igra nikakvu ulogu, već jednostavno činjenice.
  • NB86
    16.9k
    Kako vas žulja Igor Bišćan mjesecima nakon kaj je otišao.
    Ima li to rok trajanja? Ovo natjecanje u što pogrdnijim nazivima i usporedbama koje lijepite za Igora?
    mlinchica

Uopce me ne zulja igor, stovise volim ga i cijenim al nakon svake utakmice kaneka i maxa se pojavi jedna osoba koja krene pricat o biscanu bez ikakvog razloga, ne treba stvarat sad mitologiju od njega i simica jer na kraju krajeva kaneko i max nisu ni kod igora igrali ali neki su to zaboravili pa sad dođu ovdje i pisu kako ih je nepravedno otpisao jakir, a otpisali su ih bili svi u klubu osim mozda darija simica.
  • Zagi
    10.7k
    E, a zna netko kolika je uloga Marka Marića u tim transferima?
    Po dolasku najavljen kao Darijeva desna ruka, po novinama je puno više o sportskoj politici pričao upravo on...
  • Orc123
    12.6k
    Uopce ne sumnjam da je Biscan bolji trener od Jakira ali sa lodijom retorikom prema van! Da je dobio ovakav kontinuitet ko jakir i nakon katastrofalnih rezultatan mi bi sad sigueno vec bili na 1. Mjestu a ja mislim da bi definitivno i u europi bili dobri. Ustvari sad je nebitno, pljuvali smo svi po Jakiru sa razlogom ali ako digne momcad i prebrode ovu veliku krizu imat ce moje postovanje i ispriku.
  • jedan u nizu
    14.1k
    realnog sagledavanja koliki broj igrača je koristio Beli,scooniepenn

Ako cemo vec realno, Jakir je koristio vise igraca jer je isprobavao sve zivo, ni sam nije znao koga da stavi pa je mijesao iz tekme i tekmu. Mi mjesecima nismo zapoceli dvije tekme sa istim stoperskim parom.
    Uvijek mu je netko drugi bio kriv i igraci su ispastali i nisu imali nikakvo samopuzdanje.

Na primjeru Maxa, Perkovica i Kaneka se najvise zmaci sto znaci povjerenja trenera, samopouzdanje i neki kontinuitet
  • scooniepenn
    5.1k

Aha, znači proširivanje rotacije ne uključuje nužno da se isproba veći broj igrača? Ako uletiš kao trener usred sezone i to nakon što su netom prije prodana uz Petka tri najbitnija igrača (Livi, Luka i Joso) što bi trebao činiti nego isprobavati. Pritom se ozljede i Stojko i Petko i što onda u toj situaciji trebaš raditi? Ili je Dinamo po tebi imao isprogramirane zamjene za ovih 5 igrača? Vratar i zamjenski stoper ti imaju godinu dana pauze, zamjensko lijevo krilo ti se ozljedilo, a zamjena za Petka su ti Drmić i Emreli. Meni to djeluje kao situacija gdje eksperimentiranje stvarno nije potrebno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.