• Orc123
    12.6k
    Ja ako sam dobro shvatio Jakira oni ce vjerojatno nekoga jos traziti u obrani, valjda free agent ili kaj vec....jucer za arenu izjavio da ce traziti jos jedno rjesenje, sad nisam shvatio jel rjesenje s klupe ili nekoga iz vana...pre kasno pale nasi, na free agend je jako suzen izbor i jako malo dobrih igraca, jedino ako bi isposlovali za nekog igraca raskid pa da potpise ko slobodan igrac.
  • marcio amoroso
    43.5k

Nemoj biti naivan. Sto posto neće više nitko doći. Imamo još trinaest kola i trenera koji doslovno visi kao luster. Nema šanse da se ide u neki trošak i da će mu dovoditi još igrača. Ima Živkovića na kojem je inzistirao. Neka mu igra.
  • Orc123
    12.6k
    pa po meni ni ne treba nitko, jer kvalitetu necemo dovesti, a sposobni da dogovore nekog igraca sa raskidom je mizeran tak da...od free agent nema nisto sto bi bilo pojacanje instant vec samo prinove...
  • Zagi
    10.7k
    Ima Maxa, nek mu Max igra.
  • Paggini
    59.7k
    Biti će dosta posla za Zekinu ekipu nadam se.marcio amoroso

Daj Bože!
  • crohnl
    29
    Bara uvalio mladeg Tonona Vicenzi
  • mali M
    8k
    Biti će dosta posla za Zekinu ekipu nadam se.marcio amoroso

nikad se nisam više veselio da netko tko zna šta radi zasuče rukave i primi se posla.
  • SAS1987
    17.9k
    Bara uvalio mladeg Tonona Vicenzicrohnl

Jel i njima prodao pricu da ga je svercao iz trening centra te Dinamu ukrao največeg talenta? Ko nama za onog panja iz Rome :lol:
  • Jurki
    18.5k
    Bara uvalio mladeg Tonona Vicenzicrohnl

Pa kako jebemu.. svjetskog talenta poslal Vincenzi?
    Ja sam bil uvjeren da Bara ima samo najbolje talente svijeta i da nakon neuspjesne epizode u Dinamu ide u Kustosiju, a za pola godine se bu pola Serie A raspametilo zbog tog klinca i on ga bu prodal u Juventus za 10 milja.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Bara stvarno ima najbolje talente, ove do 17god., i onda taj prelazak iz juniora i seniore sta bude bude, s nekim pogodi s nekim ne, samo grabi te talente i normalno da onda netko postane top igrac.. nesto slično ali sa HNL seniorima radi tercet Puljić-Šišić-Škegro, mislim da u HNL seniorima imaju preko 120 igrača pod agencijom, koji god ispliva je njihov.. malo mi smrdi taj trio, imaju ulaz u svaki klub pa cak i u Dinamo
  • E46
    1.6k

Ne branim te odvratne menadzere al ako mislis da je tak lako zasto ti ne osnujes svoju agenciju i zastupas klince recimo
  • crohnl
    29
    haha a gledaj starijeg ne moze nigdje uvalit. Ovog je poslao u trecu ligu cisto jer je jos uvijek junior mislim, stariji je mozda dobar za 4 ili 5 talijansku ligu haha
  • Amigo86
    41
    Meni najdraže što nismo doveli novog stopera jer se time Max pokazao i u kombinaciji sa Theom igraju jako dobro.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Bez zajebancije, Dario Šimić je sa budgetom od 2m€ doveo Maxa, Takija na posudbu uz pravo oktupa i Mykhu na minute. Mykhu na kraju utopili za neke pare a o Maxu i Takiju nema potrebe više. Još je skoro doveo Titraouia za sitniš da nije bilo čelične kuje koja je stopirala transfer. Eto ti transferi su mu se pripisali i pljuvalo se po njima u medijima svakom prilikom
    Što bi bilo da je imao 10m na raspolaganju? Vjerujem da je čarobna tekica puna iznenađenja. Baš šteta što ga je klub tako brzo potrošio
  • jedan u nizu
    14.1k
    Vratit ce se Dario s tisucu momaka!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.