• kibic11
    131
    pogledaj stanje na tablici u hnlu i rosteru i stručnjaku na klupi. mene nemre kupit prolaz protiv betisa ,svaka čast dečkima al di je 5. mjesec
  • scooniepenn
    7.5k

Šimić i Biščan u kontekstu svog opusa i odlaska iz Dinama ne mogu se staviti pod zajednički nazivnik. Šimić je s minimalnim budžetom napravio odličan posao, što se sada jako dobro vidi, uz stalno miniranje kako vrhuške, tako i medija. S druge strane, Beli se potpuno pogubio, koristio je 13 i pol igrača, otvoreno umanjivao kvalitetu kadra, komunicirao na razini djelatnika u računovodstvu HEP-a, a ne prvog trenera Dinama. Jednom rječju pogubio se kao Čeh na Velebitu.
  • NB86
    17.7k
    A ni on nije vjerovao kaneku i maxu
  • Mandelinho
    689
    pogubio se kao Čeh na Velebitu. — scooniepenn

Ova mi je jedna od jačih
  • jedan u nizu
    20.2k
    A evo Jakir koristi vise od 13 igraca. Daliceva skola, tocno znas unaprijed koji igraci ce uci umjesto koga i u kojoj minuti. Takticka genijalnost
  • mlinchica
    7.5k
    Kako vas žulja Igor Bišćan mjesecima nakon kaj je otišao.
    Ima li to rok trajanja? Ovo natjecanje u što pogrdnijim nazivima i usporedbama koje lijepite za Igora?
  • scooniepenn
    7.5k

Između oduševljenja Jakirom i realnog sagledavanja koliki broj igrača je koristio Beli, a koliko Jakir je dosta bitna razlika. Osobni dojam tu ne igra nikakvu ulogu, već jednostavno činjenice.
  • NB86
    17.7k
    Kako vas žulja Igor Bišćan mjesecima nakon kaj je otišao.
    Ima li to rok trajanja? Ovo natjecanje u što pogrdnijim nazivima i usporedbama koje lijepite za Igora?
    — mlinchica

Uopce me ne zulja igor, stovise volim ga i cijenim al nakon svake utakmice kaneka i maxa se pojavi jedna osoba koja krene pricat o biscanu bez ikakvog razloga, ne treba stvarat sad mitologiju od njega i simica jer na kraju krajeva kaneko i max nisu ni kod igora igrali ali neki su to zaboravili pa sad dođu ovdje i pisu kako ih je nepravedno otpisao jakir, a otpisali su ih bili svi u klubu osim mozda darija simica.
  • Zagi
    19.2k
    E, a zna netko kolika je uloga Marka Marića u tim transferima?
    Po dolasku najavljen kao Darijeva desna ruka, po novinama je puno više o sportskoj politici pričao upravo on...
  • Orc123
    17.5k
    Uopce ne sumnjam da je Biscan bolji trener od Jakira ali sa lodijom retorikom prema van! Da je dobio ovakav kontinuitet ko jakir i nakon katastrofalnih rezultatan mi bi sad sigueno vec bili na 1. Mjestu a ja mislim da bi definitivno i u europi bili dobri. Ustvari sad je nebitno, pljuvali smo svi po Jakiru sa razlogom ali ako digne momcad i prebrode ovu veliku krizu imat ce moje postovanje i ispriku.
  • jedan u nizu
    20.2k
    realnog sagledavanja koliki broj igrača je koristio Beli, — scooniepenn

Ako cemo vec realno, Jakir je koristio vise igraca jer je isprobavao sve zivo, ni sam nije znao koga da stavi pa je mijesao iz tekme i tekmu. Mi mjesecima nismo zapoceli dvije tekme sa istim stoperskim parom.
    Uvijek mu je netko drugi bio kriv i igraci su ispastali i nisu imali nikakvo samopuzdanje.

Na primjeru Maxa, Perkovica i Kaneka se najvise zmaci sto znaci povjerenja trenera, samopouzdanje i neki kontinuitet
  • scooniepenn
    7.5k

Aha, znači proširivanje rotacije ne uključuje nužno da se isproba veći broj igrača? Ako uletiš kao trener usred sezone i to nakon što su netom prije prodana uz Petka tri najbitnija igrača (Livi, Luka i Joso) što bi trebao činiti nego isprobavati. Pritom se ozljede i Stojko i Petko i što onda u toj situaciji trebaš raditi? Ili je Dinamo po tebi imao isprogramirane zamjene za ovih 5 igrača? Vratar i zamjenski stoper ti imaju godinu dana pauze, zamjensko lijevo krilo ti se ozljedilo, a zamjena za Petka su ti Drmić i Emreli. Meni to djeluje kao situacija gdje eksperimentiranje stvarno nije potrebno.
  • mlinchica
    7.5k
    Ne smeta mene ako netko preferira nekog trenera više, a nekog manje. Smetaju me ružne etikete koje se na njega lijepe kao i na igrače od određenih ljudi.

Vezano za korištenje Kaneka i Maxa - sjećamo se da su Belom prva i druga utakmica bile protiv Hajduka, s tim da je prva bila za trofej koji je i osvojen. Znamo svi da je koristio Rileta i Šutala, Josipa smo tada jos imali odnosno Perića i Šutala. Tko bi od ikog ovdje, umjesto njih dvojice/trojice u tako važnim utakmicama uveo novog “francuza iz 2. lige”?
    Max je kod Belog igrao protiv Istre, Gorice i uzvrat protiv Astane. Nije igrao protiv Hajduka, prvu Astanu i protiv Aeka. Meni sasvim logično jer su to bile izuzetno bitne utakmice, a korištenje u drugim utakmicama nipošto ne ukazuje da ga je Beli otpisao. Kod profesora nije igrao, koliko, 4 mjeseca?
    Kaneko je stigao u klub 25.07., na dan utakmice protiv Astane. Igrao je protiv Istre, Gorice i Aeka u Zgb. Čovjek niti dana priprema s ekipom, ne govori eng, novi kontinent, a ne samo klub.. tko bi od ikog ovdje ga stavio više ili kad je više mogao odigrati? Ukupno 6 utakmica je bilo u tom periodu, dok mu je Beli bio trener. Kod profesora nije igrao, koliko, 3 mjeseca?
    Ove podatke sam sada brzinski isla potražiti na webu, da ne bude samo iz glave i da nekaj ne pogriješim pa da me hvatate za to. Nadam se da i nisam.
    Uglavnom, ne moze se izjednačiti ne korištenje tih igrača od strane Belog s ovim kaj im je profesor radio.

Isto i za Mykhu, kojeg je ovaj uspio otjerati..
  • NB86
    17.7k
    Slazem se da ih je jakir zamrzo jos vise ali prica je gore bila kao da su bile biscanu udarne vedete a ne jedan rotacija spikicu a drugi pericu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.