ako u Zg nastupa ed sheeran ili dinamo merlin i o njima imaš 3-4 članka naspram 102 članka ace ciganke kakve mi imamo medije — andrija91
š. Ili daj neke upute, kak se to radi. Ne zanima me toliko za ovaj bezvezan predizborni skup levičara nego inače. — Patak
ajmo pričati o našim susjednim zemljama, znamo koje su. ako na 1 članak iz italije, mađarske , slovenije ili BiH ide 51 iz srbije kakve onda imamo medije? — andrija91
ako se u medijima u HR prvo bijelo polje otvoreno naziva fašističkim i ustaškim , u kojima se ljudi doslovno brišu iz javnog prostora zbog iole desnih stavova, a u isto vrijeme ljudi iz srbije s otvorenim četničkim stavovima imaju otvorena sva vrata HR medija kakve mi onda imamo medije ? — andrija91
ako u Zg nastupa ed sheeran ili dinamo merlin i o njima imaš 3-4 članka naspram 102 članka ace ciganke kakve mi imamo medije ? — andrija91
ako srbi nisu u vlasništvu ili u uredništvu naših medija, možemo li onda zaključiti da su hrvatski medijski magnati i djelatanici srbofili ? — andrija91
svaki će ti Hrvat reći "koga boli što ima u srbiji" , a oni su kupci tih vijesti, zašto imamo xy članaka iz palanke svaki dan u tzv medijima, zašto tzv naši tzv mediji to i dalje rade svakodnevno ? kaj veliš boss ? — andrija91
Zato što lažemo — Bosskovitz
Što je najtužnije mislim da bi valjda i Škoro bio bolji gradonačelnik, a i on mi je klaun... — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.