• Teofil Kateran
    1.6k
    Dobro jutro svima, a pogotovo Anti Ćoriću!
  • jedan u nizu
    10.8k
    malo kasnjenja za valentinovo

• Mihaljević
    11.2k
    GGiJLWbWwAA_JnI?format=jpg&name=large
    Ajmooooo Antiša trpaj!
  • Antisha
    793
    Jel me neko tražio?
  • Bruh
    1k
    Kaj se sad i Šprajc ex. Jovanović uključio i rekao da dinamo bez sudaca ne bi bio prvak. Nisam znao da smo i sve njihove debakle u europi namjestili...
  • flexXy
    2.5k
    Ove snimke i slike sa prosvjeda treba oznacit sa NSFW. Otvorio slucajno jedan clanak i tesko mi se smucilo
  • NitkoBitan
    22k
    Trebat ce dezinficirat Markov trg i okolne ulice nakon ovog.

Kad se napunio Trg bana mediji bili u sutnji (dapace omalovazavali), a sada skup sake jada razglasavaju na sva zvona.
  • Bruh
    1k
    gledal na hrtu 4 prijenos tih govora... veću reklamu HDZu nisu mogli napravit kakav horor
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Zaboli me ona stvar, al ovo proglašavati VELIKIM PROSVJEDOM je smiješno... mislim da je trenutno na rujevici više ljudi, a prosvjed je organizirala praktički cijela lijevo orijentirana oporba, sa svim popratnim udrugama i organizacijama, nakon što tjednima dižu galamu po medijima. Ajd, barem su mudro organizirali na malom prostoru pa mogu uhvatiti zanimljive kadrove.

Dovoljno govori o sposobnosti i ozbiljnosti hrvatske oporbe...
  • Nolifer
    9.2k
    Babe narikače arlaukale i remetile javni red i mir
  • Captain America
    19.3k
    Današnja hrvatska politička scena je identična HNLu prije 10 godina. Postoji dominantna opcija (mi i HDZ) koji je na razini Europe sprdačina, ali je u domaćem dvorištu predominantna s obzirom na smiješnu konkurenciju.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Dobro jutro svima a posebno Bruni Petkovicu

VARAZDIN MORA PASTI !!
    3
    pričali s'o o pivu tu nekidan pa se sjetim da vam kažem da je meni omiljeno konzumno pivo trenutno u lidlu. nema ga uvijek , 2 ili 3 puta godišnje bude i to je to. Festbier , cijena mu je oko 5i pol do 6 kn, tako nešto. Od dodatnih info....to je tamnije pivo ali ne crno da ne bude zabune. tamno zlatno ajmo reći. 5, 5 % alkohola. Nacrtana je teta s osrednjim sisama s oktoberfesta kako nosi nekoliko krigli. ugodna vam nedjelja uz dinamovu pobjedu i pivo. Ž i d ! edit......možda je i preko 6 kn cijena jer me je... ti euri još uvijek. nisam baš dobro upamtio ali tu je negdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.