• NitkoBitan
    27.1k
    ali mislim da je njima Maksimir ono što je nama Poljud. Ne sjećam se njihove dobre utakmice na Maksimiru unazad par godinaChess96

Istina. Oni su u gostima druga prica (izuzev Poljuda), a pogotovo na Maksimiru.

Oni ce se do nedjelje ohladit, a nama bi pobjedom nad Varazdinom i prolazom Betisa samopouzdanje bilo blizu vrhunca. Kazem, ako smo pravi Rijeka nema sanse.
  • Maki2
    805
    Nadam se da ce Rudes neki krumpir uvalit jer je u prvih 15min moglo vec komotno bit 2:0 za Hajduk
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    to je ujedno bila i njihova zadnja pobjeda na Maksimiru.
  • Brusa
    3.4k
    Vidim da je rudeš imao udarac u okvir....
  • Praskaton
    4.4k
    Ma ovo bi bila senzacija sezone da Rudes nesto napravi.Jednostavno nisu za ovaj nivo
  • Droljo
    16.6k
    Karoglav ima sreće više neg čačke tak da se ja ne nadam ničemu
  • rioda
    8.7k
    Više je Rudeš napravio do sad nego Belupo cijelu tekmu
  • NB86
    16.8k
    Opet hajduk s nikakvom igrom, dobit ce ovo rutinski ali na duge staze opet rijeka izgleda bolje i konkurentnije
  • seljak86
    2.9k
    1-1 će bit
  • Maki2
    805
    Ahahahaha volim i ja pozitivu udarat, ali ljudi su u 20min imali 5 ogromnih prilika za gol.
  • Krizy
    57.6k
    Rijeka ima bolju gol-razliku od nas za čak 11 golova.
  • Facke
    6k
    Ma Rijeka je stem nogometem space shuttle za Hajduka i trenutne za nas ak igru ne popravime.
  • plavac173
    2.6k
    I tako cijelu sezonu igraju, 90% slucajeva. Dobit ce 0-1 evantualno 0-2 u zadnjim minutam, svaka je na misice.

Hajduk nama ne moze parirati u nicemu na terenu (kad smo mi na nivou), osim euforijom i to sto dobiju i kad ne zasluze, a mi ne. Poklonili smo im pobjedu i na pocetku sezone u derbiju i na zadnjem na poljudu.

Rijeka je neki drugi nivo
  • Rex Ramae
    3.2k
    Nikad lošiju ekipu od ovog Rudeša nisam gledao u HNL-u .

Niti jedan njihov igrač na terenu ne liči na profesionalca, kao da su išli od Gajnica do Sesveta i skupljali random dečke od 20-30 godina, obukli ih u plavo i pustili da igraju.
  • jedan u nizu
    13.6k
    Livaja iz tekme u tekmu sve vise gela na glavi nosi.
    Jos malo i nece mu vise ni kaciga trebati na onom elektricnom biciklu kojeg vozi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.