Tovarski portal — NORTE
"Bruno Petković izvrijeđao jarnija, tada još uvijek aktualnog izbornika mladih, a inače legendarnog lijevog bočnog Vatrenih, brončanog sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, strijelca fenomenalnog pogotka u nezaboravnoj pobjedi nad Njemačkom od 3:0." — NORTE
Ne znam je li ijedan portal uopće ikad prozvao savez za taj presedan s kaznom Livaji?!LOL
Što točno Dalmatinski proljev očekuje od kazne Bruni kada je majmunče dobilo utakmicu lufta nakon prostačkih uvreda na račun cijelog grada? — Captain America
Jučer gledam vaterpolo i svaki put jerko marinić kragić zabije ili nešto napravi šapit urla braaaavo jere! Iste sekunde pomislim na hajduk. Još jučer sam to htio napisati za vrijeme polufinala al mi bilo glupo :lol:Šapit apsolutno svaki prilog i svaku vijest oko HNL-a ne koristi da šalje suptilne poruke i da podsvjesno programira gledatelje — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.