neka se DORH bavi s njegovom umiješanosti u sumnjive poslove — Captain America
Da uspoređivat ću sa švercanjem u tramvaju jer se neki pozivaju na čast i poštenje a kartu u tramvaju neće platit a kao vole svoj grad a direktno ga kradu. Da imaju priliku krali bi milijune ovako imaju priliku samo se švercat. Sam sam bio nazočan na gostovanjima u krađama po bengama svi to rade al su glavni moralisti u nekim stvarima.. osobno poznajem par takvih. Prilika čini lopova. — Noel
Da čistačica ošteti Dinamo za dvije kune ona je za mene neprijateljica Dinama ko i Mamić koji je ukrao milijune. — Noel
Shvatite da je vrhunski nogomet najbrutalniji oblik businessa i da tu nema mjesta emocijama i idealima. — Captain America
A šta ćemo onda s Bobanom i njegovim transferom u milan, jel to nije krađa od kluba? Njega smo amnestirali jer je bilo davno? Ili? — Danko
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.