• badjibadara
    3.7k
    Osim što kod Dinamove momčadi nismo prepoznali kvalitetu igre prispodobivu prvaku HNL-a, nismo razumjeli niti objašnjenja nekih Jakirovićevih poteza. Primjerice, u 62. minuti susreta zamijenio je Martina Baturinu! Jedinog igrača, koji je mogao donekle artikulirati Dinamovu problematičnu igru. Zašto je to učinio?

- Nije bilo nekog posebnog razloga - uzvratio je trener Dinama na novinarsko pitanje.

Da li nas lik samo vrhunski trolla, i to skupo naplaćuje?
    Da li stvarno forsira otkaz jer vidi da to nije za njega, da je previše zagrizao?
  • Mali Zeus
    14.2k
    vratari
    Nevistić - bio je u početku nesiguran al niš specijalno po meni, veli profa malo ću Zagorca sad na gol da se mijenjaju, Zagorac ostao na golu, dosta nesiguran, 1 na 1 sve prima, ispucavanja i općenito igra nogom ubi Bože, istodobno ubijek Nevistića u pojam

lijevi bek
    Izmaltretirao Ljubičića na lijevom beku, doveo Sosu dao mu tekmu protiv Ponikvi i odustao, probavao Perkovića tamo kao vatrogasnu mjeru, sad ima Ogiwaru i ajd možda bude dobar, a možda ga zaledi na klupi poput Kaneka. Zanimljivo da Ogiju nije trebala aklimatizacija kao Kaneku navodno

Stoperi
    Ristovski prvo na stoperu pa onda ne, dovedeš Katarinu jer nisi sposoban nekog asa na toj poziciji (uz dužno poštovanje Katarini, dapače), uporan si s Perićem i Šutalom prije toga, Šutalo mila majko užas, Perić kiks igrač i onda se i ozljedi, vratiš Živkovića s posudbe bez imalo rezona i gurneš ga u vatru u poziciji kad je stani pani, Maxa zaledio na klupi, da ne spominjem kak je otkrio odjednom Perkovića.

Desni bek
    Moharrami jer je Ristovski morao na stoperu igrati valjda, pa onda Ristovski koji pak sad treba, mora na klupu, valjda će brzo igrati RPG, dok počne govoriti hrvatski valjda ili nešto.

Vezna linija, Mišić, Bulat, Baturina pa Mišić, Sučić Baturina pa Mišić, Ademi, Baturina pa kad igraju Sučić i Baturina odnedavno upadaju Bulat i Ademi bez da kužiš tko je koja pozicija. Mišić igra baš svaku iako ej van forme, a za to vrijeme Halilović kojeg si doveo nemre ni minute dobiti.

Krila
    Lijevo bio Špikić pa Vidović pa sad doveo Hoxhu koji je prosjek ak ne i ispod, desno 'otkrio' silom prilika Kaneka kojeg mijenja Špikić. Prije tog ubacivao Marina jer eto može, malo Menala, probavao tamo i Emrelija.

Napad
    Čekao Petkovića čak to i priznao da ga jednostavno čeka s čime je dao do znanja da ne zna pripremiti igru bez da ovisi o Petkovićevom potezu i vicu, Petković se vrati mi još gori, vratiš Brodića i Kuleta, ovi ti igraju na kapaljku iako je Petković više oko centra nego u napadu.
  • plavac173
    2.6k
    Sad je čak i jasno da ni Bišćanu nisu dali niti jedno adekvatno pojačanje.mali M

Legendo kakvo pojacanje kad je u ekipi imao Livakovica, Sutala, Ivanuseca i Petkovica u najboljoj formi. Da dovedemo pojacanje u tadasnjem Dinamu trebali bi dati za jednog igraca 10+ miliona.
    Ne branim Jakirovica vec mu zelim otkaz ali kazem kako i je
  • IceMan
    2.2k
    Najjači su mi oni- otkako je došao - njegova ljestvica pokazuje da je prvi…

Onda tak neko može reći da je i Tramezzani najbolji, jer otkako je došao u Istru na diobi je prvog mjesta :rofl:
  • Facke
    4k
    I cekame i cekame. I na kraju nis. Jos je trener. Koj nemaju vremena zbog Roga? Saka budala vidi da pod njim ne funkcionera bas nis. Za poludeti. Koj sam srdit. Jakirovic i negva Vlatkica s zlatnu cucu. :shade:
  • Mlađi referent
    12.3k
    Svima je jasno da ovo kaj igramo nije ni heavy metal, ni rock ‘n’ roll, ni nekakva fina balada nogomet, nego najjeftiniji turbofolk.
    Pa mi nije vrag dao mira i išao sam malo usporedit.

Pod Sergejem Jakirovićem u 17 HNL utakmica, Dinamo bilježi svega 423.9 uspješnih dodavanja po utakmici. U Bišćanovom mandatu je to iznosilo 597.3 po tekmi, a pod Čačićem 486.6, a bolje je bilo i pod Kopićem kad smo imali u prosjeku 457.7 uspješnih dodavanja po utakmici.
    Koliko nam je igra rascjepkana govori i činjenica da tako mizeran broj uspješnih dodavanja prati čak 57.4 dugih lopti po utakmici. Tu Jakir prividno bolje stoji od konkurencije (Bišćan je imao 62.7 po tekmi, Čačić 62.6, a Kopić 65.1), međutim jasno je da kad imaš manji broj posjeda da ne stigneš natući toliko dugih lopti, a i generalno igraš manje od noge do noge.

Jer pod Jakirovićem posjed lopte iznosi 61.5%, to je ponovno lošije od Bišćana (64.7%) i Čačića (62.7%), ali Jurgen Klopp je bolji od Kopića po tom pitanju, ovaj je imao 61.3%… rekli bi zlobnici “značajno” bolji.

Najmanji posjed koji je Dinamo imao na jednoj HNL utakmici u zadnje dvije godine (a siguran sam i više), djelo je, taaa-da, Jakirovića. 44% posjeda na Rujevici u jedanaestom mjesecu. Dinamo je to ispratio s 249 točnih dodavanja i impresivne 62 duge lopte na taj broj posjeda. Još jedna zanimljivost? Jedina utakmica s manjem brojem točnih dodavanja Dinama u zadnje dvije godine je ni manje ni više nego onaj poraz u Osijeku po nemogućoj magli 1:0, golom Miereza. Ali naravno, imao je i Jakir teške uvjete na Rujevici. Treća utakmica s najmanjim brojem točnih dodavanja Dinama? 286, neki dan protiv Lokomotive. Pa, čestitke svima koji slave.

U Jakirovom mandatu, uspješno ispalimo 18.3 centaršuta po utakmici, kod Bišćana je to iznosilo 15.1, a kod Čačića 19.8… Kopić majstor ih je imao 25.2 po utakmici, najviše se to vidilo kad je tek otključao Bočkaja pa forsirao. Tekma s najviše centaršuta Dinama je baš ona protiv Gorice 2:1 kad je Oršić iz poluvoleja pogodio za pobjedu na asistenciju Bočkaja (49). Ne brinite, i tu prati Jakir, pa je tako u zadnje dvije godine druga tekma s najviše naših centaršuta bila ona prva protiv Lokomotive ovog “proljeća” (43).

Kopić je barem malo uljepšao stvari za Jakira.
  • Bernard
    584
    Nevjerojatno je da je taj šarlatan još uvijek trener,čovječe odlazi,zdravlje mi narušavaš.
  • Paggini
    26.1k
    Jel bi se našlo 2500 ljudi koji bi dali 200 eura, pa da skupimo tih 500 000 eura da ova prevara odjebe iz kluba? Nitko nek ne trenira!
  • Ero
    988
    Posle utakmice s balkanijem je trebao biti bivši. Svaki minut posle toga u kojem je on trener predstavlja veliku šamarčinu svakome navijaču. Nek odjebe i on i njegovi seratori koji mu čuvaju leđa
  • Paggini
    26.1k

Slažem se, ali onda bi bio problem što bi ga se zazivalo u smislu "prebrzo smo ga potrošili, sramota kako smo ga pustili, VRATITE JAKIRA SLIJEPCI!!!". Ovako barem više nikad neće prismrditi klubu
  • Mali dioničar
    16.1k
    Još jedna stvar - vođenje utakmice. Osim ovog citata "ne znam zašto sam izvadio Baturinu" upada mi u oči i tajming zamjena.

Kad je u subotu Ogivara desetak minuta prije kraja počeo šepati, baš mi je prošlo kroz glavu "opet rizik da se ostane s 10 igrača na terenu".

Pa ovako;

Hajduk-Dinamo 1:0, sve izmjene potrošene u 74. minuti
    Gorica-Dinamo 2:1 sve izmjene potrošene u 83. minuti
    Dinamo-Lokomotiva 0:3 sve izmjene potrošene u 77. minuti pri rezultatu 0:2 (Špikić zicer za 1:2 u cca 84.)
    Lokomotiva-Dinamo 2:2 sve izmjene potrošene u 77. minuti

Jel moguće da se u današnje doba kad se igraju nadoknade 5-10 minuta i kad se može napraviti 5 zamjena i to u 3 navrata plus poluvrijeme čovjeku nisu dosta 4 nova igrača nego ostavlja rizik od 15-20 minuta da zbog ozljede nekog igrača Dinamo ostane sa 10 igrača na terenu kad se lomi utakmica?
  • hardek
    3.1k
    Vjerovatno je razlog zato što 90% utakmica ili gubimo na poluvremenu ili je x ali igramo loše pa ovaj mjenja već na poluvremenu 1 ili 2 igrača kao izgovor jer je loše pripremio utakmicu. I ono što sam ja primijetio, ako je x, on ubacuje 2. napadača već oko 70-te minute što je malo pre-rano ipak po meni.
  • Mali dioničar
    16.1k

Pa sve ok, neka ubaci 4 igrača u dva navrata ili na poluvremenu plus još 2 navrata za vrijeme igre.

I ostane mu jedan džoker ako se netko u zadnjih 15 minuta ozlijedi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.