Zanimljivo kako se Krznaru, Kopiću, Čačiću i Bišćanu praktički idući dan nakon otkaza najavilo tko dolazi na njihovo mjesto,a trenerčini se nakon 4 i pol mjeseca nije mogla nać ama baš nikakva zamjena? Zanimljivo,u svakom slučaju... — Sibirski plavac
kolovoz 23 - spreman sam
rujan 23 - bit će bolje nakon reprezentativne pauze
listopad 23 - bit će bolje nakon reprezentativne pauze
prosinac 23 - super, ide prijelazni rok, dovodim rakete
siječanj 24 - školuje ga Čabraja
veljača 24 - školuje ga Čabraja 2 — Mali dioničar
sve ovo možeš napisati i da samo zamjeniš Bišćan sa Jakir. Doslovno svaku stavku! Al Bišćan je imao pravo na kiks i pol (karikiram), a Jakir se i dalje drži uvjerljivo kao najlošiji trener Dinama u ohoho. Sad je čak i jasno da ni Bišćanu nisu dali niti jedno adekvatno pojačanje. Mislim da je on na kraju sam potonuo i tražio izlaz jer je vidio da će ga žrtvovat.Bišćan je u počektu bio autoritet u svlačionici da bi na kraju bio sve nepoželjniji i nepoželjniji. A pogotovo im se zamjerio kada je rekao da ima možda 10 igrača na koje se može osloniti. Uz užasno vođenje utakmica, kondicijsku pripremu, njegova beskrvnost je bila kap koja je prelila čašu. — Nevo7
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.