Bravo, odlično primjećeno, baš sam nedavno pričao sa ekipom o tome. Upravo to je odlika velikog trenera i pedagoga i uvjeren sam da će mu igrači (a već i jesu - Rijeka) vratiti kako najbolje znaju.jer je sav teret i naglasak bacio na sebe i var te omogućio igračims da budu neokrznuti. — deda
Pa ne znam koliko je puta od ljeta izjavio kako je "Zdravko napravio sjajan posao", "da ničeg ne bi bilo bez njega" ili "da je sve njegovo djelo". Pa nije baš da je Zdravko sve sam radio u klubu. No kažem, ne očekujem da on vodi naše bitke. — xavier
Palo je to meni itekako na pamet i ako se radi o tome onda mu svaka čast jer je to pravi "murinjovski" potez, ali teško mi se oteti dojmu da to ipak nije napravio planski. — xavier
Ja nisam vidio ni čitao iti jedan interview gdje je Bjelica spomenuo Mamića dok za njega nije bio upitan. — deda
Novinar pita, on odgovara. Odgovore smo culi. Svi su krivi samo je Mamic zasluzan. — BluePhone67
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.