• Nogo
    6.7k
    Ovaj Belupo je očajan. Da se nisu otvorili pa probali do 70 tako, ali ovako su katastrofa.
    Ccc...
  • Markelo
    3.4k
    Sad idete u krajnost kao što se išlo kad je Dinamo dobio očajnu Goricu pa su svi igrači Dinama bili svjetske klase. Dobra utakmica u kojoj razvaljuju jadni Belupo ne znači da će svaka utakmica ovako izgledat
  • Mali Zeus
    17.4k
    I profa će biti zadovoljan.
  • Mlađi referent
    12.9k
    takav karakter bolje ne imati, taman da je i bolji igrač, sve ima svoje granice.db-izbjeglica

Ne, nogometno znanje > karakter, all day. Da nije tako, mi bi sad gradili kip Kulenoviću. Ove karakter fore su floskula i priča za luzere koji popuše.

najbolji igrač lige je likMali Zeus

Kažem i očekujem da će bit kroz par kola, a ne da je sad radi gola i asistencije.
  • Mali Zeus
    17.4k
    velim, ne pretjerujte.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Jedno od lošijih izdanja Belupa u zadnje vrijemeRaul

oni su uvijek loši na poljudu, iskreno...ne sijećam se kad su odigrali dobru utakmicu i dobili dolje.
    u koprivnici je druga pjesma, al čim odu dolje kao da izgube muda.

također, dinamo je ovo olakšao magaradi, moglo im se staviti pritisak na leđa, s kojim se oni ne znaju nositi i bllo bi im puno teže.

međutim, svi znamo što se dogodilo...
  • NB86
    16.8k
    Nadam se da ovo znaci otkaz jakiru nakon betisa jer vjerujem da su ovo danas tovari kiksali nasa uprava bi dala vise vremena sergeju.
  • Mlađi referent
    12.9k

Ja sam od njega to očekivao kad sam mislio da će doći u Dinamo, ne znam zašto bi sad vjerovao drukčije?

Tko će biti bolji? Petković koji je fizički manje spreman od mene? Tko mu je konkurencija?
  • plavac173
    2.6k
    Tjesimo se sad svi a cinjenica je da je Brekalo klasa i prevaga u ovakvom hajduku, to se vidjelo i u Osijeku iako nije nista specijalno uradio
  • rioda
    8.6k
    Gledam raspored do kraja, bome ne izgleda nimalo dobro.
  • Mali Zeus
    17.4k
    pa prvi Livaja kod njih. Al nevažno, igra protiv raspalog Belupa danas i automatski je Messi.
  • Mlađi referent
    12.9k
    pa prvi Livaja kod njihMali Zeus

Nisi me utješio, ali oke
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ako ne promijenimo trenera mi im nismo konkurencija.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ne, nogometno znanje > karakter, all day. Da nije tako, mi bi sad gradili kip Kulenoviću. Ove karakter fore su floskula i priča za luzere koji popuše.Mlađi referent

slažem se...da pričamo o tipu iz burkine faso!

lik je rođen u zagrebu, okolo se predstavljao kao dinamovac i onda uradi to što je uradio.
    za mene je govno, a ja sa govnima ne želim imati posla.

da se mene pita, špikić ne bi bio doveden u dinamo, a i sad bi ga odmah otpisao.
    za domaće šupke koji su spremni obući dres hajduka po meni nikad ne treba biti mjesta u dinamu.
    bez obzira na kvalitetu...
  • plavac173
    2.6k
    Mi imamo najgori moguci raspored kojim nam se moze sastavit, definitivno.
    Ja bi volio kad bi mi neko rekao u cemu pronaci optimizam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.