Ha? Dinamo je hrvatski isto ko i Hajduk Gorica Osijek Rijeka...
Mene sram kad mi neko napiše da navijam za Dinamo jer je to hrvatski klub :vomit: To je zadnja stvar kaj me veže za Dinamo.
Vidi ja ovako razmišljam, zato što nitko ni nema dvije mame ni dvije tate, jer je to biološki nemoguće. — Patak
Drugo što je problem je da takve zajednice nisu pogodne za usvajanje djece, jer postoje znanstveni dokazi za to da ishodi djece u takvim zajednicama su bitno lošiji od djece sa mamom i tatom ili samohranim roditeljem. — Patak
Dakle, prvi interes je dijete, a tu se zadovoljavaju partikularni interesi određenih grupa, a ne djeteta. — Patak
Isto tako propagiraš te slikovnice pa na koliko si ih parada podržao ili slikovnica kupio vjerojatno nula da ne bi susjedi rekli da si "peder", ili te napao neki "zatucanko" ako jesi ispričavam se. — serbus
Nitko na ovom svijetu nema dvije mame, niti dva tate, to je nemoguće, biologija ne dopušta. Zašto bi lagao svom djetetu? — db-izbjeglica
Ne možeš razgovorima o vjeri nabacivati termine poput izmišljotina, mitovi, špageti čudovišta — mali M
Postoji li uostalom ijedan drugi mit o kojem bismo se nas dva prepirali? — Dalmatinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.