Ako ti muško dijete kaže da se.osjeća kao djevojčica nemaš više pravo mu braniti promjenu spola i kasapljenje po odluci nekih drugih ljudi. — Patak
S vama đenderistima NIKAD ne treba pregovarati nego vas ušutkati u startu jer vama nikad nije dosta, iako vam ne treba dati ni pedlja.
ako Nauković diše možemovski, ako je za 2 mame 2 tate lik, on prema meni nema tu kaj radit. — GaijiZG
Zbog roditelja koji će na ovaj način svojoj djeci objasniti zašto Ana iz priče s 8. stranice ove teme ima dva tate ili dvije mame i postoji ta slikovnica, jer Anu neće zlostavljati i zadirkivati moja djeca nego djeca takvih roditelja. — Bosskovitz
Ostali župnici ovdje su ili kurviši ili nemoralni na druge načine (voze se najnoviji bmw-i i slično) a sa oltara prijete ognjem i paklom svima. — Ludovic IX
Recite mi, molim vas, kako vi sebi opravdavate vašu vjeru i navijaštvo?
I da, znam da smo mi čuvari Katoličke crkve, ali nemrete izvlačiti taj stih svaki put kad želite reći da su BBB vjernici Katolici, a onda reći kad se citira Biblija, da se samo izvlače detalji koji nisu bitni za raspravu? — GZomanid
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.