kraja ali sam izgubio vjeru u većinu zemaljskih predstavnika naše vjere — serbus
Da se djeci pere mozak s pričom kako su djeca s dvije mame ili dva tate jednako vrijedna i treba ih jednako poštivati i uvažavati, a ne zadirkivati, tući i zlostavljati? Da, definitivno sam za to da se djeci "pere mozak" s takvim vrijednostima prihvaćanja različitosti, empatije i poštovanja. Pitao sam već ovdje one koji su protiv toga zašto su protiv toga i nitko nije dao smisleni odgovor.
s druge strane ko odbija boga jer ne vjeruje za njih nema mjesta gore već vječna propast — Tom Hanks
to se čak kaže: "ne izdaje se Krist zbog jednog Jude" :wink:ali neću zbog Jude Iškariotskog imati loše mišljenje o ostalih 11 apostola — Dalmatinec
Pakao, nije ništa drugo nego odsustvo od Boga. Ti kao nevjernik ne želiš Boga u blizini, a Bog te neće tjerati da moraš biti u njegovoj blizini. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.