• Praskaton
    4.4k

Dobar u obrani bar oduzetih lopti,zatvarao svoju stranu.U napadu se vidi da zna i može,par dobrih izbacivanja gdje u prvom koraku u stranu stvara prednost.Ubačaj iz prekida kod njihovog gola i dvije dobre lopte u dubinu.
    Utopio se u sivilo nastupa tovara vecim dijelom utakmice.Moze bit jako nezgodan kad im se vrati zalizani.Vidit cemo

Al za igraca takvog renomea to je debelo premalo zasad
  • sanjinlego
    3.9k
    Kad mi kažu igra Brekalo obranu. Aha, malo sutra. Taj igrač je pročitan. Nazad loš, zato i nije ostao vani.

Drugo, konstano ide na desnu nogu. U derbiju samo na to skrenut’ pažnju. I na kraju, bolje u Splitu da zatvore Mc Donalds .. ;)

Tri akcije iz kojih je Osijek napravio najveće šanse, po desnoj strani.

photo-output.png

photo-output.png

photo-output.png
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Vidim da se o Brekalu ovdje pisalo da loše igra dok ovi dolje govore kako je klasa iznad svih.
    Nisam gledao tekmu u subotu pa je li može netko reć objektivno kako je odigrao.
    Znam da su to tovari i preuveličavaju sve, ali me svejedno zanima je li ozbiljno odigrao nešto vrijedno spomena ili je stvarno toliko loš bio.
    Kepec

Brekalo je bio dobar prvo poluvrijeme ali ništa posebno i ništa neviđeno na terenima HNL-a. Bit će pojačanje za Hajduk ali ga ne bih stavio u rang najboljih krila lige a to su po meni Pjaca i Kaneko nego bi ga stavio u ovaj drugi ešalon krilnih igrača koji idu poslije ove dvojice a to su Sahiti, Hoxha, Pašalić.

Mene je Brekalo u utakmici protiv Osijeka stilom igre podsjetio na također hajdukovog Benrahoua samo što se Benrahou non stop izbacuje na lijevu nogu a Brekalo non stop na desnu.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Balon euforije se polako ispuhuje, skužili su da zaprvo već dugo igraju loše i sad se to spojilo i s rezultatima tj. poklopilo. Prije su bili učinkoviti, jedan gol i zatvaraju se, sad im to nije prošlo protiv Rijeke i Osijeka. Na Poljud dolazi jako dobri Slaven Belupo, kad bi uzeli makar bod tamo to bi bio još jedan veliki udarac za Euforiju.

Dobar mi je bio 'gledam tribine Maksimira i slušam pjesmu' Krovinović, rekao je nešto tipa radimo dalje i idemo prema cilju koji isčekujemo. Znači nije da će dati sve od sebe da postignu cilj kojem se nadaju nego oni to isčekuju, u smislu to će se definitivno dogoditi.
  • Zagi
    9.9k
    Balon euforije se polako ispuhuje, skužili su da zaprvo već dugo igraju loše i sad se to spojilo i s rezultatima tj. poklopilo. Prije su bili učinkoviti, jedan gol i zatvaraju se, sad im to nije prošlo protiv Rijeke i Osijeka.Mali Zeus

To je tak kada je glavna mantra "tko te pita kako si igrao ako si pobjedio" . Dobijem proljev kada to čujem.
    Dođu tekme gdje ne uđe nekaj kaj je ušlo par tekmi prije, suparnik pogodi neki eurogol i odjednom se svi pitaju gdje je igra.

Rezultat je posljedica igre , uvijek (ili gotovo uvijek) .

To ne znači da svi moraju igrati kao Pepova Barcelona (Heynckes je to zorno pokazao) ali ako se ti iz kola u kolo mučiš sa Slavenom i Istrom, pobjeđivao u tom trenutku ili ne prije ili kasnije će ti se to negdje vratiti.
  • nemapredaje
    5.3k

Ak ne pobijede Slaven ovaj vikend, oni su gotovi. Pojest će ih pritisak.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ak ne pobijede Slaven ovaj vikend, oni su gotovi. Pojest će ih pritisak.nemapredaje

Daleko od toga, jos previse kola ima za donosit bilo kakve zakljucke, mogu se i oni zainatit pa ici na glavu do kraja ali nebitno, bitno da smo tu u igri i da igramo kao da je svaka finale
  • ksapi
    4.9k
    Za nas je super da tovare sto duze drzi euforija. Pucaju pod pritiskom ko kokice
  • NitkoBitan
    27.1k
    Za nas je super da tovare sto duze drzi euforija.ksapi

Ja bih cak rekao da je bolje za nas da se euforija ispuse, da se bas prizemlje i izgube samopouzdanje. Dok je euforija znaci da ih ide i da ih fortuna mazi.
  • nemapredaje
    5.3k

Tako bi bilo da kod njih ima objektivnosti i razlučivosti, ali pošto je euforija njihovo jedino gorivo, kada ostanu bez iste će se ugasiti.
  • javolimtebejako
    2.5k
    18.02. je ova zaostala tekma s Varazdinom ili ce to biti neki drugi termin?
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Magarad je tu gdje je već par sezona... od kad im se pojavio livaja, oni su cca na istom prosjeku bodova... zadnje dvije završene sezone su na 66,7% i 65,7%.... sad su na (gle čuda) 66,7% osvojenih bodova!

Niti će nešto posebno narasti, niti će nešto posebno pasti. Uzorak nije mali, a nisu se dogodili nikakvi značajni kvalitativni skokovi ni prema gore ni prema dolje. Ne mislim da će na kraju ove sezone njihov učinak biti puno drugačiji.

Dinamo se u dosadašnjem dijelu sezone srozao na cca njihove grane...ako se to malo podigne, a prostora za napredak ima, to će se dignuti na preko 70% i problema neće biti.
  • NitkoBitan
    27.1k
    18.02. je ova zaostala tekma s Varazdinom ili ce to biti neki drugi termin?javolimtebejako

18.2. je standardna utakmica.
  • Jurki
    17.4k
    Ovaj Banic je nakon svake utakmice protiv Dinama najbolje ocjenjen igrac kola.
    Ajde majstore ako si faca onda protiv Rijeke imaj ocjenu 10 i clean sheet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.