• dinamozivivjecno
    2.8k
    Nevjerovatno kako je u rekordnom roku postao kmecavac, prije nisam imao nista protiv njega, ali sad je jedan od njihovih najomrazenijih igraca.
  • db-izbjeglica
    18k
    Dobili su svaku zbog trenutka individualne kvalitete, tako će vjerojatno i sadPurger

Dobili su jer im se fortuna taj put osmjehnula...

Pa lovrić je protiv osijeka zdrmao prečku gdje je vratar samo pogledom ispratio loptu, protiv rudeša je pavlović promašio nemoguće, a realno mogao je biti sviran i penal za rudeš...

U nekim situacijama im je sreća okrenula leđa.
    Uglavnom, ne bi bilo nikakvo čudo da magarad dobije sve tri, ali neće biti nikakvo čudo ni ako kiksaju...nemaju nekakav skor bez livaje!
  • plavac173
    2.6k
    hajduk bez livaje je odigrao ukupno 9 utakmica, od toga 1 pobijedio upravo protiv Rudesa na poljudu kada su lako mogli ostati bez iste te pobjede, 3 puta X i 5 izgubljenih utakmica.
  • Juznjak
    4.3k
    Rijeka bez Fruka, Gode i od prije ozljeđenog Mitrovića.
  • Petar86
    1.3k
    2/3 Hajduka je po meni realno za ocekivati u nadolazecim utakmicama
  • Infinity
    19.3k
    Nadam se da ce kiksati i da pobjedom dolazimo na -2 uz utakmicu manje.

Neka bude 3-3 ili 3-4, da se barem nesto vidi.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Dok se mi i Hajdukovci odmjeravamo Rijecani lagano na vrhu. Navijam za njihov kiks (kao i Hajdukov) svaku utakmicu zlu ne trebalo.
  • i more je plavo
    1.3k

Ovo su kalkulacije ko da si Hajdukovac, ja sam zelio da sami odlucujemo o svojoj sudbini, nakon zadnja 2 kola to se i desilo i ispralo naš kiks protiv Lokse.

Sada smijemo kiksati jednako ko i konkurenti, odnosno ako uđemo u seriju pobjeda netreba nam nicija pomoc nego slavimo.

A ako u direktim susretima sa njima kiksamo....nek igraci daju 150% na terenu a mi na tribini, pa ako ni to nije dovoljno jbga.....mozemo samo čestitati trenutno boljem od nas, i nauciti nesto za buducnost.
  • plavac173
    2.6k
    Ajmoo Rijekoo, za odmak od tovarije
  • NitkoBitan
    30.1k
    Ajmoo Rijekoo, za odmak od tovarijeplavac173

A nije da se pobjedom odmicu i od nas po bodovima :roll:
  • Krizy
    59.7k
    Vodi Rijeka. Hodža na ubačaj Pjace.
  • plavac173
    2.6k
    Hodza 1-0... Kakav je Pjaca doktor..
  • San Lorenzo
    20.8k
    Janković - Pjaca :fire:
  • plavac173
    2.6k
    A nije da se pobjedom odmicu i od nas po bodovima :roll:NitkoBitan

Odmicu, ali s njima imamo 2 medjusobne utakmice i ako kojim slucajem mi ne osvojimo, bolje da to bude Rijeka nego mitomoni tovari
  • marcio amoroso
    44.5k
    Pjaca kralj. Spoji čovjeka sa golom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention