• Peškaman
    8.5k
    Pa,gle, ako su zaista sigurni da može pomoći u obrani naslova,samo što sam ja osobno siguran da mi nemamo 3 milE dati za njega.
    Nije bez razloga momak bio najbolji defanzivni bek poljskog prvenstva kojeg se u nas ponižava maksimalno.
    Pođeš samo od osnovnih stvari usporedbe njihove i naše lige,ljudi su terenima,stadionima,marketingom godinama ispred nas.
    A i kada pogledaš broj njihovih klubova u europskim natjecanjima naspram našeg posljednjih godina.
  • hardek
    8.6k
    Meni ni na kraj pameti nije da se ovaj transfer može ostvariti. Rakow realno neće pristati na ispod 3 milje eura, a mi toliko sigurno nećemo platiti. Ajde da ima ugovor još godinu i po pa im on kaže da neće produžiti i da želi ići, ovako sa dugoročnim ugovorom gotovo nemoguće.

Realnije mi je da se Metz javi nakon što ne nađu novog kupca za Kavu i pristanu na plaćanje po odigranim utakmicama.
  • emilperska
    14.5k
    Na kraju necemo dovesti nikoga..
    Brekalo, Kent, Kava, Tudor, Silva. Sve smo sjebali..
    Zivio Arber Hoxha i Yakirov turbofolk nogomet..
    Prvenstvo cemo osvojiti samo ako ostali to shvate kao osobni rat protiv Jogurta i Petković se paralelno probudi iz zimskog sna..
    Ovo je nevjerojatna pa cak bi rekao epska nesposbnost Uprave. Zadnje pojacanje smo doveli 2019. (Ivanusec). Sve ostalo su skupe popune ili promasaji..
  • Nolifer
    13.8k
    petak navečer je, ajde sa malom van, prije će se sa maličkom posrećit nego tu na transferima
  • deda
    43.4k
    Dečki ajmo svi na tu tekmu u nedjelju i drukat za to što imamo na terenu.
  • i more je plavo
    1.3k
    Brekalo, Kent, Kava, Tudor, Silva. Sve smo sjebali..emilperska

A cuj, ne vidim krivicu uprave ili Jakira sto su Koffi i Silva ozlijeđeni, Kent nas ne dozivljava jer ak mu Lazio nije po volji, tesko da ga i osobno Vlatka sa svojim carima moze zainteresirati za dolazak, Brekalo je zakulisna igra Bare a za Tudora bumo saznali uskoro.

Bara je i sam rekao "uvjeti su bili isti i za Hajduk i Dinamo" ali je onda napomenuo da "on ne zna što je Hajduk ispregovarao sa talijanima"......sto ipak daje naznaku da je otisao dolje za manje love nego sto se trazilo od Dinama.
    A i kad je to Hajduk imao vremena "pregovarati" sa talijanima
  • rioda
    13.3k
    Piše Juranović u JL, vrlo dobar rezime, u kontekstu odgovornosti Šimića i neodgovornosti ostatka Uprave.

"Ugrubo, ako analiziramo ljeto i zimu - bio je problem Kaneko, sada je doveden Ogiwara. Bili su problem Bernauer i Mihajličenko, sada se želi dovesti Kouao. Bio je problem Bakrar, doveo se Hoxha. Bio je problem što se nisu doveli Pjaca i Pašalić, sada se propustio Brekalo... Tada se tražila odgovornost, a sada se od nje - bježi."
  • Mr Anderson
    17.4k

Baš tako, od čitanja ove silne kuknjave i jadikovanja oko pojačanja čovjek padne u depresiju. Pustite plakanje po forumu i u nedjelju na utakmicu.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.1k
    Dečki ajmo svi na tu tekmu u nedjelju i drukat za to što imamo na terenu.deda

Ma neee, nikako. Nismo nikoga doveli.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ma imamo dobru momčad, Sopa je i sam danas realno rekao, pa duplo jači roster od svih imamo, ja se ništa ne bojim. Treba nam samo jedno jedino pojačanje - novi trener. Za njih je prijelazni rok uvijek otvoren tak da sve štima.
  • CastAway1986
    5.2k
    S Tudorom ćemo se lako dogovoriti dok će s prvakom Poljske to biti malo teže, vjerujem da će tražiti finu odštetu pa da od posla neće biti ništa..Jusuf nam je isto navodno skup Igor Silva se danas ozlijedio , neznam imaju li u upravi asa u rukavu :meh:
  • Orc123
    14.9k
    Richard sanchez iz Granade i mathias Bader iz Darmstada...to bi bili dobri desni bekovi za nas... gledao sam ih obojicu iako bi mi prvi izbor bio Mathias Bader, dobar desni bek 26g, 2 godine mlađi od tudora sa iskustvom Bundeslige o sigurno i jeftiniji....Dobar je i Sanchez i mlađi je ali Badera sam vise puta gledao....nisu kapitalci ali za takve nemamo ocito ni para.

Edit: kriva tema, isprike moderatorima. Ako mogu, prebacite u igrace koje bi zeljeli gledati u Dinamu. Jbg, to ti kad nakon izlaska ides pisat nesto :sweat:
  • Mr Anderson
    17.4k

Evo mesa da se ispiše kojih 50 stranica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.