• Patrik11
    164
    Novi olmo iz velsa vratio se u klub u kojem je bio na posudbi vec prije i opet ga otjerali
  • Zagi
    10.7k
    Imate članak iz 24 sata zašto je naš liječnički pregled tako rigorozan na storyu Dinamovih kronika. Long story short, Šutalu su progledali kroz prste prilikom transfera pa se sad ruši i na najmanju nepravilnost.Captain America

Divota. Tak bi trebali raditi jer smo ozbiljan klub.

Ups, Kačavenda.
    Zaboravi.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Ak se neka laž ponovi sto puta, ne bude postala istina.Mr Anderson

Dinamo ne plaća igrača koji evidentno ne može igrati?
  • Mr Anderson
    12.9k

Nije istina da je bez problema prošao liječnički kad su otkrili što mu je i poslali ga na novu operaciju. Koliko i tko ga plaća se ne zna.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Nije istina da je bez problema prošao liječnički kad su otkrili što mu je i poslali ga na novu operaciju. Koliko i tko ga plaća se ne zna.Mr Anderson

Ljetos je došao na posudbu sa mogućnošću otkupa na zimu.

Nisam primijetio da se vratio u Lokomotivu.
  • Mr Anderson
    12.9k

I što to dokazuje? A što s druge strane pokazuje?
  • Captain America
    20.4k
    Divota. Tak bi trebali raditi jer smo ozbiljan klub.Zagi

Za sadašnji posao sam prošo prilično rigorozan liječnički pregled na kojem su mi rekli da zbog najmanjeg problema ne mogu dobiti potvrdu da sam sposoban radit taj posao. S druge strane je neko donio odluku da se uloži 7 milijuna eura u škart robu.
  • scooniepenn
    5.1k

Mene je umorilo vise nego kcerkica kad ne spava nocu zbog skokova u razvoju.
  • scooniepenn
    5.1k

Uopce necu komentirati Tudorovu kvalitetu jer ga nisam gledao na nekom ozbiljnom uzorku da bih davao procjene koliko je bolji nego je bio kod Tovara. No, daj mi molim te objasni kako je netko s 28 godina pred penzijom? S koliko godina se po novom u prosjeku igraci umirovljuju? S 30?
  • Pulfer
    172
    Fino je Toni Franja maloprije na Podcast inkubatoru prokomentirao Brekala i Baru. Ko kak svi znamo i on veli da se trenutno u Dinamu ne zna ko pije ko plaća, ali da je Bara napravio cirkus za vlastitu samopromociju. Uz to, veli Toni - da nije bilo Dinama nebi bilo ni Bare, al on o tome ne vodi računa.

A info iz drugog ugla, danas sam bio u kontaktu s frendom iz Splita kojem netko blizak radi u Hajduku. Kaže da je Bara tražio od Hajduka da pripremi papire za transfer Brekala nekoliko dana prije nego je pukla priča s Dinamom. Nije info iz prve ruke doduše, moguće da je info netočna, ali je logično objašnjenje ekipi koja nariče kak su tovari uspjeli riješit transfer u dan-dva. Očito je bilo pripremano dok su još uvijek pregovarali s nama.
  • Brusa
    3.6k
    ali ima još i liječnički, a i treba mail neki sigurno poslati, a možda Jakir bude pred otkazom poslije gorice, pa se ne zna da li će ga novi trener htjeti ili da li će biti novaca novaca i za transfer i za otpremninu itd još sto stvari...
  • sanjinlego
    4k
    Koffi je već od ranije ozljeđen! Odnosno ima problem s oba koljena .. to je i razlog zašto nije igrao u zadnje vrijeme. Tudor za sad, preskup! Hvala ti Bože!
  • emilperska
    11.1k
    Bilo bi dobro da Tudora zavrse sutra. Jer ako ne dao Bog ne dobijemo Goricu, opet ce izvrsni odbor stopirat sve jer ce S.J. dobivat papire, a FT je evidentno njegova zelja, makar ja bi ga rade ispred Kave nevezano uz S.J.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.