• Facke
    7.1k

Hmm kak da ti najbolse objasnim.
    Kad zajdem vu ovu temu mi je isti osecaj kad se celi dan jebem na poslu i same koj sam kljuc v bravu del cujem zenu kak zvoca i sere. Najbole da ni zisel nisam. :lol:
  • CastAway1986
    4.7k
    Wakizaka ima 28 pa i ja i ti želimo da dođe..
  • Mlađi referent
    14.9k

Da ironija bude veća, zazivala se prodaja Bulata (22) da dođe Wakizaka.

Možda je ipak do egzotike, Tudor je dosadan
  • Lynx17
    4.5k
    Vi što pljujete Frana Tudora pljujete ga na osnovu toga što je nekad igrao za tovare! Jeste ga gledali kad u Poljskoj? I još važnije pitanje , jeste li gledali kad ovog macka u vreci iz Obale Bjelokosti koji je pao na lijecnickom?CastAway1986

Naravno da nisu.

Ali to me posjeca na oni koji su tada takoder osudili Misica na kakav je bio u HNL a ne na kakav je igracki napredovao u Grckoj.

A ja o Tudora necu, jer ga nisam pratio. Ali glupo je samo ga suditi na kakav je igrac BIO.
  • Orc123
    14.1k
    i ne kosta 3 mil eura, pa cak ni 2.......kaj najgore Tudor nije bek jedino ak se misli igrati 352 a ne misle i ako ga dovedu za 1 do 1,5mil eura.....wakizaka je konstanta vec 4-5 sezona a i treba nam centralni vezni.....ustvari vidjet cemo na kraju.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    tochi chukwuani bi nam bio još bolji. Možemo ga još dovesti, našli su zamjenu za njega danci. Jer želi van. Ugovor produžiti ne želi, a ističe mu na ljeto. To je životinja koja nam treba i crnac kojeg bi @"Droljo momentalno odobrio
  • Patrik11
    164
    ako se ne varam on je trebao u zvezdu ali su odustali
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    trebao je u Veronu, zvezda je pokušala ali mislim da su se ohladili kad su čuli cijenu. Doveli su oni stamenkovica iz kopenhagena za tu poziciju. Besplatno nakon isteka ugovora. Dobar igrač takodje
  • Patrik11
    164
    Cudi me da je ostao trabzon i besiktas su se isto spominjali djeluje mi da je prosao hajp oko njega
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Mislim da ga mnogi žele i može da bira na ljeto
  • rioda
    12.2k
    Baš me zanima koliko bi aktualnih igrača Dinama prošlo liječnički pregled koji sad prolaze novi igrači, pogotovo što se tiče hrskavica i sličnih stvari. I ne mislim tu na Kačavendu, Šutala i ostalu ozlijeđenu ekipu, nego npr. na Zagorca, KTC-a, Ademija, Mišića...

Vrlo vjerojatno bi i Modrić pao.
  • Mali dioničar
    18.7k
    koliko bi aktualnih igrača Dinama prošlo liječnički pregled koji sad prolaze novi igrači,rioda

Kačavenda ga je prošao bez problema.
  • Mr Anderson
    15.6k

Ak se neka laž ponovi sto puta, ne bude postala istina.
  • Patrik11
    164
    Novi olmo iz velsa vratio se u klub u kojem je bio na posudbi vec prije i opet ga otjerali
  • Zagi
    13.5k
    Imate članak iz 24 sata zašto je naš liječnički pregled tako rigorozan na storyu Dinamovih kronika. Long story short, Šutalu su progledali kroz prste prilikom transfera pa se sad ruši i na najmanju nepravilnost.Captain America

Divota. Tak bi trebali raditi jer smo ozbiljan klub.

Ups, Kačavenda.
    Zaboravi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.