Da prostiš, sve kaj si napisao je pogrešno: Domet im je oko milijun i pol real usera u Hrvatskoj mjesečno. Ne znam koliko usera ima H-Alter, ali Telegram ima oko 350k manje od jednog 24 sata koji je jeftino tabloidno smeće za široke mase i dobrih 750.000 iliti duplo više od cijelog HRT-a.
Nije to tajna, gemius je javan: https://rating.gemius.com/hr/tree/8 — Bosskovitz
Na svim (globalno) "bitnijim" stvarima i temama, bez obzira na header s prekriženim ministrima, Index (i ostatak mainstream medija) i svaka vlada u zadnjih 20ak godina su na istoj strani. — puxigadjurdja
Ak su nešto i iskopali prvi; za to su ljudi doznali zbog Indexa — Neki tip
Ovo o čemu ti pričaš je Hanza medija, ex EPH Grupa, a ja njih uopće nisam spominjao jer je njih vodio stari Pavić. Telegram vodi njegov sin — Bosskovitz
Ne, napisao si
da im je domet kao H-Alterov — Bosskovitz
Karikiram, ali ne puno. — Neki tip
da im je posjećenost na razini HRT-a — Bosskovitz
Što se ostaloga tiče, tu smo više manje na sličnom tragu, mada mislim da precjenuješ razinu slobode hrvatskih medija — Neki tip
Ne postoje ljudi koji njuškaju okolo, nose glavu u torbi i riskiraju da im netko spiči metak u glavu jer se bave nečim čime se ne bi smjeli baviti. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.