• Petko4455
    26
    Kažem ti da je biscan nakraju to minirao..radi malog sucica..
  • Petko4455
    26
    da samo kaj u startu ga plaćaš..kacavenda ne košta nis..
    I mladi je
    A ovaj košta pun k
  • Captain America
    20.4k
    Možda uprava samo pokušava uštedit koji cent pa otkriva fiktivni patološki proces u koljenu :lol:
  • Petko4455
    26
    probat će skinut koji cent pa ga potpisat..ak ne uspiju mislim da nece dovodit nikog
  • Orc123
    12.6k
    ne nije! Lijecnicka sluzba nije dala zeleno svjetlo titrauiu i zato se uprava neckala i na kraju nije potpisala njega! To znam milijardu posto provjereno!
  • Jurki
    18.5k
    Kak je Drmic presel lijecnicki? Covjek ima staklena koljena.. ili kad su lijecnicki onda vade iz sesira ceduljice presel/nije presel. Nemrem najti drugo objasnjenje.
  • emilperska
    11k
    Koliko je glavata spodoba dobra s lijecnickom sluzbom, da li postoje neki intervjui gdje se hvale i ljube?
  • Petko4455
    26
    koliko ja znam,sportski sektor je odlučio.
    Kao i da ne uzmu pasalica,biscan je sve vodio uz Šimića.
    Pa su odbili navodno i pjacu…i tako dalje
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Dajte nam barem Igora Silvu! On je bio odličan u Osijeku.

Tudor u HNL-u nije bio ni među 10 najboljih bekova a imao je već 25 godina kad je odlazio iz Hajduka.
  • Kaktus Car
    1k
    Kacavenda je bio dio paketa,i znalo se stanje zato je i odma poslan na čišćenje meniska i sto već treba.Petko4455

Da, a kakvog to paketa? Paketa u kojem odmah preplatiš dva (zanimljivo Lokomotivina) igrača sa strganim koljenima?

Tko ne bi postavljao pitanja o lječničkoj službi nakon ovakve sezone i nedavnih odluka?
  • San Lorenzo
    19.9k
    Cajka Egzekutor Drmić i Kacavenda prosli lijecnickiemilperska

Njih dvojica ni nemaju koljena, samim time - nikakav problem nije niti mogao biti pronađen.
  • emilperska
    11k

Sto znaci termin "odbiti Pjacu" ako covjek nas trazi 2,5 puta vecu placu neg sta trazi Rijeku.
    I ta fraza s odbijanjem igraca iz 3.njemacke lige s 23 godine je isto zlonamjerna..
  • superhik
    12k
    koliko ja znam,sportski sektor je odlučio.
    Kao i da ne uzmu pasalica,biscan je sve vodio uz Šimića.
    Petko4455

Vlatka jesi to ti?
  • Jurki
    18.5k
    sportski sektor je odlučioPetko4455

Koji mrtvi sportski sektor?
    Pa mi na forumu bi bolji prijelazni rok napravili da smo pijani i napuseni dva mjeseca u komadu.
    I taj SPORTSKI SEKTOR i uprava nek se gone cim cim dalje, tim tim bolje od Dinama
  • austrijanac
    7.5k
    Da Biscan i Simic su problem, ali domar Podnar i teta spremačica nisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.