nisam mogao samo na Astanu u skupini ove sezone, sve sam drugo bio i ne mogu se sjetiti da sam se više od jednom gurao kroz kentaur.Mislim da su bile sve europske, — scooniepenn
Vrlo dobar sadion od 8 tisuća stolica, veliki uspjeh.riječane uhvati euforija rasproda stadion na Istri, nas uhvati euforija "ma 5 soma ljudi bi bila dobra brojka". — zagr
Naš "stadion" odbija svakog normalnog čovjeka — NORTE
Stadion smeta samo kad su u pitanju utakmice sa Slaven Belupom, Goricom i slicnima. — NitkoBitan
Tražili smo zanimljivije prvenstvo, dobili smo ga. — Kepec
Inače bi bili po 10, 15 bodova ispred, utakmice s npr. Goricom bi bile apsolutno nebitne i igrali bi realno ni za šta. Ovako igramo za zlata vrijedna 3 boda i konačno te pobjede i bodovi nekaj znače. — Kepec
Ne sviđa mi se ta kolicina stresa i zivciranja. — Jurki
Problem je kaj vecina nasih igraca na terenu izgleda ko da imamo takvu prednost, 10-15 bodova. — Dinamosaur
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.