• nemapredaje
    3.7k

Ak Osijek pobjedi tovare moglo bi i do 10.000
  • Dalmatinec
    623
    Je li se ikad dogodilo da su premašene projekcije ili redovno to bude manje?
  • deda
    34.1k
    Ovo drugo :cool:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Nabrijavanje ne smije stat!NitkoBitan

Nabrijavanje na zoni ne bude bitno diglo posjećenost, čak bih rekao da nas i ne treba nabrijavati.
    Problem je u marketingu kluba, danas je četvrtak, siguran sam da jako velik broj ni ne zna kad je utakmica. Treba ih nekako potaknuti. Možda kroz dogovor sa slušanijim radio stanicama. Ne znam, nisam marketinški stručnjak, ali mislim da tu ima prostora za napredak.
  • nemapredaje
    3.7k

Na Top radiju prije svake tekme su reklame s najavom, al počnu tek 2-3 dana prije tekme
  • Mr Anderson
    8.7k
    Na Top radiju prije svake tekme su reklame s najavom, al počnu tek 2-3 dana prije tekmenemapredaje

Nisam znao, ne slušam taj radio. Pa dobro, 2-3 dana prije je OK, osim reklama možda ubaciti nekakve emisije s nagradnim igrama i gostom iz kluba.
  • nemapredaje
    3.7k

Nažalost, rijetko koji radio više ima takvu shemu programa, ali npr. na radio Sljemenu bi se mogla progurati takva emisija.

Ugl. to je više za temu marketinga.
  • deda
    34.1k
    Vidim da ima zainteresiranih za naknadu analizu i procjenu pa odsad pišem datum i vrijeme kod stanja prodaje ulaznica.

1.2. 9.15 h : 570
  • deda
    34.1k
    1.2. 12.20 h : 630
  • maksimirski istok
    247
    po ovom tempu prodaje teško je očekivat više od 4k?
  • sanjinlego
    3k

Nije! Dosta navijača čeka prodaju na ticket pointu, a tu su i godišnje.
  • NitkoBitan
    19.1k
    po ovom tempu prodaje teško je očekivat više od 4k?maksimirski istok

Tempo je slican tempu koji smo imali za utakmicu protiv Slavena na kojoj je bilo 6 i pol tisuca ljudi, imas na prosloj stranici analizirano od mene. Bit cemo pametniji u subotu navecer kada prode prvi dan prodaje na karatani.
  • M77
    472
    Mislim da nema govora o brojci ispod 5000 u nedjelju. Slažem se da ako tovari izgube u subotu, brojka bi mogla biti blizu 10,000 gledatelja (8-10k).
  • Georg Koch
    4.9k
    dan prije te utakmice sa Belupom, kad je krenula prodaja na karatani (11:00 h) bilo je prodano 1040 ulaznica.
    Ovim tempom mi cemo do subote u 11h sigurno preci to.
    E sad, ostaje nam dakle karatana da "poludi" te isto sa godisnjacima i mozemo imati bas, bas lijepu pricu u nedjelju...
    Jos ako usput tovari kiksaju u sub, a iskreno ocekujem da hoce, bit ce to brutala na svim razinama :strong:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Da da. Samo treba gurat pozitivu... Jezim se kad netko spomene brojku od 4/5 tisuca. Pa idemo visoko ciljat jbmu zivot.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.