• Teofil Kateran
    2.5k
    Dinamo je malo pao s rezultatima i Brekalo nije došao tu nego dolje. Normalno da će sad udarat i srat. Tako to ide. Dosta je ljudi koji će se nažalost pecat na to, ali mislim da to svima treba biti samo dodatna motivacija, nama u navijanju, a dečkima na terenu. Počela je južnjačka euforija zahvaćati medije sve više nakon posljednjih transfera, ali znamo dobro svi kako se njima euforija grdo obije u glavu svaki put.
    Na kraju sezone se mrtvi broje.
  • wolfgang14
    2.3k
    je*ote kako ogavan prilog. Ko plaća ovakve priloge?? Mamu im j... joj e.

Daj Bože rezultata da im svima začepimo usta. Bobane, vjerujem da i tebe boli kad gledaš ovo sve, razmisli barem, molim te
  • Chess96
    204
    Nakon one usporedbe o plaćama nogometaša i vaterpolista ništa me ne čudi od njih...Sibirski plavac

Osim sramotnog priloga o Dinamu, gosti u studiju su veceras bili i vaterpolisti i naravno da nije moglo proći bez ingenioznog pitanja kako komentirate da se u vaterpolu dobije 40 tisuca eura za cijeli stozer, a osvajac prvenstva u nogometu dobije 26 milijuna. I njima je bilo glupo davati odgovor na takvo pitanje.
  • nemapredaje
    5.2k
    Ekipa, ja već 2-3 godine uopće ne gledam hrvatske televizije, ni lokalne ni nacionalne.

Vidjet ćete kak će vam život biti lijepši
  • Mali Zeus
    17.2k
    Jesu pustili Dom za vešanje iza toga ili neku novu srpsku seriju?
  • kibic
    1.2k
    Slažem se. Još da tome si doda ekipa novine, portale i te gluposti, da viš kakva milina od života.

Kaj nije da to RTL pušta? Bilo mi je žal uopće RTL stream za rukomet tražit zbog bedastih reklama i dnovinara.
  • sport
    4.6k
    Istina o Brekalu se skriva u usmenim dogovorima i jamstvima koje je tražio a to vjerojatno nikad neće izaći u javnost
  • Mali Zeus
    17.2k
    ↪Mali Zeus Kaj nije da to RTL pušta? Bilo mi je žal uopće RTL stream za rukomet tražit zbog bedastih reklama i dnovinara.kibic

Pa da, nadovezao sam se na taj prilog njihov.
  • kibic
    1.2k
    Sorry pobrkal sam Novu TV i RTL. Jednako su mi loši i isto smrde.
  • Mali Zeus
    17.2k
    ↪Mali Zeus Sorry pobrkal sam Novu TV i RTL. Jednako su mi loši i isto smrde.kibic

Nova je izuzev Stjelje totalno tovarska.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Ja se nadam da ce Talijani malo prodrmat ovu nasu medijsku scenu s tuzbama zbog objavljivanja povjerljivih mailova. Doslovno dolje pise da nije za djeljenje.. Andiamo Viole..
  • Captain America
    20.1k
    Koliko glup moraš biti da uopće daš te mailove novinarima, a onda i da oni to objave :lol: Bara je sam rekao da nije bio najbistriji u školi, ali od novinara očekuješ bar minimum samokontrole.
  • Jurki
    17.2k
    Ja se nadam da ce Talijani malo prodrmat ovu nasu medijsku scenu s tuzbamaEfes Pilsen

Bilo bi to dobro, ali s obzirom da su Talijani u pitanju.. tesko.. ipak su to najveci cigani od svih cigana.
    Znamo da su za fiškaliju tirati jako dobri, pa ko zna mozda nas ugodno iznenade.
  • Jurki
    17.2k
    glup
    gluplji
    bernard
    Gražvydas Mikulėnas

Hahaha koja budaletina tovarska.
    I to je novinar..njega su ocito previse tukli po glavi kad je bio mali pa je zato ispal tak glup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.