• Keyser Soze
    10.8k
    Opet ništa ne igraju i opet vode.
  • Noel
    7.1k
    Ovo je smijeh suđenje..
  • Nino Bule
    14.6k
    Nista od nogometa opcenito, hajduk opako efikasan i iz minimalnog broja sansi trpaju golove a obrana im je beton
  • i more je plavo
    1.1k
    Neznam kakve veze Jakir ima s tim, ali Rijeka više pokušava igrati nego Hajduk, ovi gruvaju i traže Livaju da razigra.
    AlinHajduk ko puno puta ove godine vodi i pobjeđuje bez ikakvog dojma.
  • Noel
    7.1k
    To su nama po placenim medijima i vama paničarima po forumu konkurenti za naslov. Kome do sad nije bilo jasno sad treba bit jasno nas se jedino pita ovdje.
  • miro
    4.8k
    Ivanović je smiješan napadač, znam da su ga neki zazivali, ali nema tu potencijala

Obregon bi puno više problema napravio Hajduku
  • Mr Anderson
    8.8k
    Dali su gol na sreću iz bilijara i nakon toga ništa od igre. Stoje nisko sa stoperima i teško im je zabiti gol. A i Rijeka ništa ne igra prema naprijed pa im je još lakše se braniti.
  • seljak86
    2.7k
    Kako se nas može pitati kad smo isto zakurac?
  • i more je plavo
    1.1k
    A Sahiti vec ostavio mjesto Brekalu za Osijek, istina na desnoj strani, ali on je i to igral.
  • rioda
    5.4k
    Baš me zanima kako bi tovari izgledali da na 2 mjeseca ostanu bez Livaje, kao što smo mi bez Petkovića na jesen
  • hardek
    3.1k
    možeš se samnom slagati ili ne slagat, ali nazivati mene ili bilo koga na forumu specijalcem dovoljno govori o tebi. Vrijeđanje nije niti dozvoljeno ali eto, registrirao si se jučer pa možda ne znaš
  • sport
    3.6k
    Pašalića i Ivanovića nema nigdje, "polomljeni" i nedovoljno dobar za mnoge dinamovce Pjaca je klasa.
  • Jaro
    7.8k
    ja bih za ovakvu provalu gluposti dijelio banove...
  • NitkoBitan
    19.5k
    Opet ništa ne igraju i opet vode.Keyser Soze

Tako i mi jucer protiv Istre. Razlika je kaj tovare boli krc za igru i dojam za razliku od nasih pekmez navijaca. Kazem ja, neka Dinamo pobjedi sve do kraja makar imao 2 udarca u okvir gola.
  • Mali Zeus
    14.5k
    razočaran se kaj nije spomenuo Plenkovića i Dalića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.