• Noel
    12.9k
    Jadnik Kolarić. I onda kažete Emilu da piše teorije zavjere..
  • Mr Anderson
    12.4k
    I sad opet žuti Radeljiću. A obojica idu na loptu. Sramotno. Kakva dva žuta Smolčiću i Radeljiću.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Kolariću publika sudi utakmicu. Klasičan primjer ono na početku kad je za prvi faul igrača Rijeke mislio dati upozorenje Smolčiću a onda kad se publika počela derati on daje žuti. Njega uvijek šalju kad je gusto Hajduku.
  • bluepower86
    1k
    Imam osjecaj da Kolaric sudi svaku hajdukovu utakmicu..
  • Benito
    1.3k
    Klasična taktika Sopića. Nikakva
  • Mihaljević
    13.2k
    Budućnost hrvatskog suđenja.
  • 1986-Pl
    192
    E moj Kolaricu konjino
  • serbus
    5.1k
    To je uvijek tako kad publika radi pritisak normalno da i čovjek "ne vidi" sve. Tko je nama kriv kaj smo na par tisuća, kilometar od terena. Jednostavno je to tako svugdje domaćinsko suđenje kad podlegneš atmosferi. Nema neke urote nemojte bit tovari.
  • hardek
    5k
    Jebote život, ako ima imalo života u našima treba im pokazat ovu utakmicu jer ako im ovo ne da nogu u guzicu da se trgnu malo onda nam nema spasa
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    A ovaj šonjo Cmrečnjak koji se boji usred Zagreba reći da navija za Dinamo je isto iritantan. Uvijek zastane na minutu prije svake hajdukove utakmice i pjesme ''Dalmacijo'' i kaže ''uživajmo u čudesnoj atmosferi''. Onda Pukstas uleti ko MMA borac i ramenom pokupi Godu, Godi se glava odbije od travnjaka i odskoči kao lopta a on veli ''uh uh nadam se da će sve biti u redu sa Pukstasom''.
  • Eduardo
    24.8k
    neki dan sam napisao u ovu temu da mu je ova tekma 13-ta koju ove sezone sudi u HNL-u, osma koju sudi Hajduku.
  • bongo
    1.2k

Uopće ne ulazeći u kvalitetu suđenja niti bilo kaj drugo činjenica je da Kolarić sudi Hajduku danas osmu utakmicu ove sezone.

Igra se tek 20. kolo…
  • Zagi
    10.4k
    Dosta mi je ovog. Gade mi se svi .
    Idem rađe gledat boju na zidu kak se suši.
  • NB86
    16.9k
    Ovaj sahiti je odvratan
  • Benito
    1.3k
    Ovom Sahitiju bi koljena slomio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.