• Noel
    12.3k
    Ovo je smijeh suđenje..
  • NB86
    16.8k
    Nista od nogometa opcenito, hajduk opako efikasan i iz minimalnog broja sansi trpaju golove a obrana im je beton
  • i more je plavo
    1.3k
    Neznam kakve veze Jakir ima s tim, ali Rijeka više pokušava igrati nego Hajduk, ovi gruvaju i traže Livaju da razigra.
    AlinHajduk ko puno puta ove godine vodi i pobjeđuje bez ikakvog dojma.
  • Noel
    12.3k
    To su nama po placenim medijima i vama paničarima po forumu konkurenti za naslov. Kome do sad nije bilo jasno sad treba bit jasno nas se jedino pita ovdje.
  • miro
    6.6k
    Ivanović je smiješan napadač, znam da su ga neki zazivali, ali nema tu potencijala

Obregon bi puno više problema napravio Hajduku
  • Mr Anderson
    12k
    Dali su gol na sreću iz bilijara i nakon toga ništa od igre. Stoje nisko sa stoperima i teško im je zabiti gol. A i Rijeka ništa ne igra prema naprijed pa im je još lakše se braniti.
  • seljak86
    2.9k
    Kako se nas može pitati kad smo isto zakurac?
  • i more je plavo
    1.3k
    A Sahiti vec ostavio mjesto Brekalu za Osijek, istina na desnoj strani, ali on je i to igral.
  • rioda
    8.7k
    Baš me zanima kako bi tovari izgledali da na 2 mjeseca ostanu bez Livaje, kao što smo mi bez Petkovića na jesen
  • hardek
    4.7k
    možeš se samnom slagati ili ne slagat, ali nazivati mene ili bilo koga na forumu specijalcem dovoljno govori o tebi. Vrijeđanje nije niti dozvoljeno ali eto, registrirao si se jučer pa možda ne znaš
  • sport
    4.7k
    Pašalića i Ivanovića nema nigdje, "polomljeni" i nedovoljno dobar za mnoge dinamovce Pjaca je klasa.
  • Jaro
    10.3k
    ja bih za ovakvu provalu gluposti dijelio banove...
  • NitkoBitan
    27.1k
    Opet ništa ne igraju i opet vode.Keyser Soze

Tako i mi jucer protiv Istre. Razlika je kaj tovare boli krc za igru i dojam za razliku od nasih pekmez navijaca. Kazem ja, neka Dinamo pobjedi sve do kraja makar imao 2 udarca u okvir gola.
  • Mali Zeus
    17.5k
    razočaran se kaj nije spomenuo Plenkovića i Dalića.
  • Praskaton
    4.4k
    razlika je u nacinu branjenja.Mi izgledamo kao da cemo primit gol svaki put kad protivnik dode na 25m od gola.
    Oni su iza beton za sada.U sredini puno aktivniji od nas,kupe nicije lopte,blize stoje igracu.
    Prema naprijed nista posebno al su efikasni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.