• Jurki
    18.5k
    Trebalo bi svima staviti anekse ugovora u slucaju ne osvajanja naslova da nece ove polusezone dobiti ni centa.
    Gospodo pa se potrudite za svoje place.
    Znam da je to tesko izvedivo.. ali kak nekog motivirati za rad ako ga ne lupis po novcaniku?
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Nešto je čudno u cijeloj priči a mislim da Fiorentina ima dosta prste u tome, ne branim nas, ali oni su očigledno prvo odugovlačili,pa sad mi , sad info da oni nisu doveli željenog igrača na vrijeme.

Ta cijela priča je od prvog dana bila da ni mi ni oni nismo bili sigurni što želimo i na koji način, a tako će očigledno završiti,cirkusom.
  • Sava Krpa
    499
    da li je stvar glava ili ne znam ni ja čega ali nevjerojatno se čini da su bili al pari Europskim velikanima a sada ne mogu jedan Varazdin ili Lokomotivu dobiti pa taman i na iskustvo ili mišiće. Nešto jako smrdi.
  • Jurki
    18.5k
    ako je stvar u glavi.. kaj ne postoje psiholozi?
    Koji kurac im jos treba?
    Imaju najvece place u drzavi a njih boli kurac.
  • Facke
    6.3k

Nisu ga doveli zato kaj se mi nisme javili. Nis tu nije cudne i sve je napisano. Tak da bez brige, nis tu nije cudne nek je nas klub u kaosu trenutne. I morali bumo kroz teska vremena ak se neke ne premeni drasticne.
  • keppi
    423
    Godinama smo osvojenim prvenstvima, učešćem u eurokupovima i velikim transferima dobrano "razmaženi" sada nam je sve ovo šaka u oko.
    Već u subotu je nova bitka koja će biti sve samo ne lagana.
    Loša atmosfera, brdo nepoznanica, trener s spakiranim koferima, nerealizirani transferi, vjerojatno loš teren i na kraju šlag na torti...Duje Strukan.
  • Sava Krpa
    499
    tu dolazimo do srži problema.
    Ako su igrači loši po bilo kojoj osnovi onda na scenu stupa trener koji to treba popraviti na njemu poznat način. Dalje ako trener to nije kadar onda treba uprava raditi nešto po pitanju trenera. Uprava pere ruke ko Pilat i daje podršku treneru koji nema nista pozitivno trenutno pri sebi i on to vraća prema igračima i ulazimo u zacarani krug koji vodi prosjecnosti.
    Mi smo DINAMO i to sebi je smijemo dozvoliti. Ovake izvedbe nismo zasluzili i trebamo nešto poduzimati.
  • SAS1987
    17.9k
    Loša atmosfera, brdo nepoznanica, nerealizirani transferi, loš teren i na kraju šlag na torti...Duje Strukan.keppi

Presica Jakira nakon Istre :lol:
  • Time
    1.3k

Jos mu nisu isplatili otpremninu...navodno ce mu isplacivati na rate
  • Jurki
    18.5k
    Godinama smo osvojenim prvenstvima, učešćem u eurokupovima i velikim transferima dobrano "razmaženi" sada nam je sve ovo šaka u oko.keppi

Ako je "razmazenost" traziti da klub funkcionira normalno, da trener i igraci daju sve od sebe jebiga onda je netko zalutal u cijelu pricu.
    Mi navijaci nemamo financijski interes, za razliku od uprave, trenera i igraca.
    Ako su svi placeni za posao koji rade tj. profesionalci onda profesionalo odrađujte posao.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Jos mu nisu isplatili otpremninu...navodno ce mu isplacivati na rateTime

Ali će mu isplatiti.
  • Silvek1986
    67
    Budući da nisu sposobni upravljati Dinamom, niti dovesti adekvatna pojačanja, vrijeme je da se na čelo Dinama postavi Zvone Boban, kad već odlazi iz Uefe...
    Nakon toga, sportski direktor i klub mora imati viziju. Trenutno pola Hnl-a ima bolje upravljanje od Dinama, zato ni nemamo pojačanja.
  • kibic11
    131
    brekalo otpao jer cuvaju pare za otpremninu, strašno , lopovi di su pare?
  • i more je plavo
    1.3k
    A da probamo s pozitivom ?
    Nismo bili zadovoljni njanjavim Igorom, dobili smo gordog Jakira, kleli upravu na pomen prodaje Petka......imamo Petka kojeg sad nemremo vidjeti na terenu, plakali za Ademijem i sanjali njegov povratak......imamo kapetana kojeg sada ovdje stavljamo u veterane ????
    Svi su kukali za Živkovićem.....sad kad je tu......"trebal je ostati u Loksi" ??
    Da je Hoxha otisel u Hajduk kaj bi ovdje izrekli za nesposobnu upravu......sad kad je tu.......opet su nesposobni sto su ga dopeljali ???
    E jbga......na kraju ispada da je uprava previse slusala glas navijaca, a ni uprava nam ne valja ??

Jednostavno se poklopilo puno losih stvari, ali i dalje smo tu, neka Rijeka uzme bod, ili jos bolje 3 .......i evo nas, provlacimo se i drzimo blizu.
    Ne vjerujem da ce Karoglan izgurati do kraja prvenstva bez poraza........a ako izgura.......treba im cestitati, ma koliko to meni bilo teško.

Porazi su dio sporta, i ako si pametan ucis iz gresaka i ne ponavljas ih.

Koliko bi nogomet bio zanimljiv kada bi bas uvijek pobjeđivala momcad koja po TM-u vrijedi više ?
    Nebi imalo smisla igrati, pogledas parove....pogledas TM i dodjelis 3 boda.

Neka svi daju sve od sebe, sto u utorak nije bio slucaj, pa nek pobijedi bolji.

Igraci su u strahu od greske, ne treba im novi uteg, zato pozitiva i vjera.

Kada se borilo protiv Mamica vodilo se idejom poštenijeg Dinama i HNL-a......sad se kuka da nije posteno jer Hajduk cesto ima guranac i shodno tome sansu da bude prvak........i to bas taj Hajduk koji se stalno kune u poštenje.

Vikend je blizu, idemo svi dati sve od sebe, mi na tribinama, pred televizorima....igraci na grbavoj Drosini i vjerovati da ce na kraju to biti dovoljno za ono sto svi zajedno zelimo.
  • Facke
    6.3k

Kak da mislimo pozitivne kad nam ova uprava rusi klub? Opce vise necu kritizerati Jakirovica. Najveci krivac je uprava koja dela absolutni kaos u klubu. Nema pozitive. Nikave. Igraci su neki u grcu, taj celi kaos se pokaze i na njima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.