Koliko je bilo natezanja oko Petkovića i to kada je igrao baš super da se neće probijati postavljeni limit u plaćama i sada pročita da će Brekalo dobiti znatno više od njega.
Pobuna i nezadovoljstvo....pa moguće. — keppi
Ne vjerujem da su ti decki zaboravili igrati nogomet i da su za odstrel. Smatram da su prekvalitetni ali kaj se dogodilo da na pripremama je to zgledalo da svi dobro idu i onda na prvoj natjecateljskoj utakmici se ugase. — Jurki
Ti si se stari stvarno pogubio, o cemu ti pricas. Protiv najbolje slovenske ekipe smo izdominirali u 1. poluvremenu pa ovi nisu doslovce mogli nista. Covjek bi pomislio da doslovno Bara osobno komentira, kad covjek procita sto ti napises u jednom danu. — scooniepenn
Ne slažem se da smo izdominirali. Mislim da smo pokušali igrati brže i okomitije, ali da smo imali jako lošu progresiju. Ako predajemo dio kontrole nad loptom da bismo igrali okomitiji nogomet onda kroz protivnika treba rezati kao kroz putar. Mi smo teško dolazili u opasne zone i bespotrebno smo predavali loptu suparniku kroz cijelu utakmicu. Mnogi ovdje hvale Mišića, ali on je barem desetak lopti prodao kroz te neforsirane tehničke greške i on tu nije bio jedini. Mi smo na pola pripema i ovo ne izgleda ni blizu kako treba, izgleda traljavo. Na ovim pripremama izgledamo lošije nego što smo dosad izgledali u HNL-u.
Zabili smo dva smiješna gola na račun nekvalitete suparnika, a van toga nismo stvorili ništa. Bio je onaj jedan bijeg Petkovića, ali Petković do kraja sezone više nikome neće tako pobjeći. S druge strane, Slovenci su dosta dobro držali loptu protiv nas. U redu, nisu imali kvalitete da ozbiljno zaprijete, ali druge će momčadi imati: Betis, Hajduk, Osijek, Rijeka.
Najbolje situacije koje smo mi sustavno stvarali su dolazile preko Mikića. Kada sam rekao da Mikića treba ostaviti u seniorima kao drugu opciju iza Mohe svi su skočili na mene. Kako sad to? Pa neće Rile sustavno probijati bok na taj način. Uz svo dužno poštovanje Riletu, on više nema snage za to. Rile je jako plemenit bek, ali fizički je sve suprotno od onoga što Jakiru treba. Ako ga Jakir misli forsirati na račun imena kao što radi i sa Ademijem, donekle i sa Mišićem, onda smo najebali. Svom srećom barem bi lijevo taj problem trebao biti riješen dolaskom Ogija. — Ban
Godinama smo osvojenim prvenstvima, učešćem u eurokupovima i velikim transferima dobrano "razmaženi" sada nam je sve ovo šaka u oko. — keppi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.