• Olmic
    3.7k
    pa bas zato, kako objasnit da Spikic nije puknuo po golu, kako objasnit ds je Petko bio vise osmica nego devetka, kako objasnit da u 20 minuti utakmice u polukontri i kontri trce 2 od 10 igraca
  • Keyser Soze
    10.6k
    Mislim da je ovim cirkusom oko Brekala završio naš transferni rok, možda bude neki odlazak da se kasica još popuni malo. Znači, u prijelaznom roku koji nam određuje uzimamo li titulu ili ne, lovimo -7 za Hajdukom, nikad "skuplja" LP od iduće sezone mi dovedemo lijevo krilo Slaven Belupa s 11 golova, lijevog beka iz japanske lige za kojeg nitko od nas ne zna kakav je, vraćen je mladi stoper Živković koji očito mora igrati svaku utakmicu i vraćena je špica Varaždina Fran Brodić. Eto s kim napadamo titulu, uz sve to su naši glavni igrači toliko pali u formi, a neki su neprepoznatljivi kao recimo Baturina i Ristovski.
  • Jurki
    12.6k
    Koliko je bilo natezanja oko Petkovića i to kada je igrao baš super da se neće probijati postavljeni limit u plaćama i sada pročita da će Brekalo dobiti znatno više od njega.
    Pobuna i nezadovoljstvo....pa moguće.
    keppi

Svi igraci u Dinamu nece dobiti nigdje takvu placu. Jer imaju previse musica u glavi da bi im netko dao tolku placu.
    Jebote mi trosimo cca 20 milja na place a igra nam je za kurac.
    Lako je svaki mjesec otici po placu i boli me kurac.
  • Ban
    698
    Ne vjerujem da su ti decki zaboravili igrati nogomet i da su za odstrel. Smatram da su prekvalitetni ali kaj se dogodilo da na pripremama je to zgledalo da svi dobro idu i onda na prvoj natjecateljskoj utakmici se ugase.Jurki

Ne slažem se da smo dobro izgledali na pripremama, a to sam tada i rekao te su me mnogi za to prozivali. Evo jedna kratka prepiska.

Ti si se stari stvarno pogubio, o cemu ti pricas. Protiv najbolje slovenske ekipe smo izdominirali u 1. poluvremenu pa ovi nisu doslovce mogli nista. Covjek bi pomislio da doslovno Bara osobno komentira, kad covjek procita sto ti napises u jednom danu.scooniepenn

Ne slažem se da smo izdominirali. Mislim da smo pokušali igrati brže i okomitije, ali da smo imali jako lošu progresiju. Ako predajemo dio kontrole nad loptom da bismo igrali okomitiji nogomet onda kroz protivnika treba rezati kao kroz putar. Mi smo teško dolazili u opasne zone i bespotrebno smo predavali loptu suparniku kroz cijelu utakmicu. Mnogi ovdje hvale Mišića, ali on je barem desetak lopti prodao kroz te neforsirane tehničke greške i on tu nije bio jedini. Mi smo na pola pripema i ovo ne izgleda ni blizu kako treba, izgleda traljavo. Na ovim pripremama izgledamo lošije nego što smo dosad izgledali u HNL-u.

Zabili smo dva smiješna gola na račun nekvalitete suparnika, a van toga nismo stvorili ništa. Bio je onaj jedan bijeg Petkovića, ali Petković do kraja sezone više nikome neće tako pobjeći. S druge strane, Slovenci su dosta dobro držali loptu protiv nas. U redu, nisu imali kvalitete da ozbiljno zaprijete, ali druge će momčadi imati: Betis, Hajduk, Osijek, Rijeka.

Najbolje situacije koje smo mi sustavno stvarali su dolazile preko Mikića. Kada sam rekao da Mikića treba ostaviti u seniorima kao drugu opciju iza Mohe svi su skočili na mene. Kako sad to? Pa neće Rile sustavno probijati bok na taj način. Uz svo dužno poštovanje Riletu, on više nema snage za to. Rile je jako plemenit bek, ali fizički je sve suprotno od onoga što Jakiru treba. Ako ga Jakir misli forsirati na račun imena kao što radi i sa Ademijem, donekle i sa Mišićem, onda smo najebali. Svom srećom barem bi lijevo taj problem trebao biti riješen dolaskom Ogija.
    Ban

I bome smo najebali brže i gore nego što sam čak i ja kao dežurno gunđalo mislio da hoćemo.
  • Jurki
    12.6k
    Trebalo bi svima staviti anekse ugovora u slucaju ne osvajanja naslova da nece ove polusezone dobiti ni centa.
    Gospodo pa se potrudite za svoje place.
    Znam da je to tesko izvedivo.. ali kak nekog motivirati za rad ako ga ne lupis po novcaniku?
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Nešto je čudno u cijeloj priči a mislim da Fiorentina ima dosta prste u tome, ne branim nas, ali oni su očigledno prvo odugovlačili,pa sad mi , sad info da oni nisu doveli željenog igrača na vrijeme.

Ta cijela priča je od prvog dana bila da ni mi ni oni nismo bili sigurni što želimo i na koji način, a tako će očigledno završiti,cirkusom.
  • Sava Krpa
    311
    da li je stvar glava ili ne znam ni ja čega ali nevjerojatno se čini da su bili al pari Europskim velikanima a sada ne mogu jedan Varazdin ili Lokomotivu dobiti pa taman i na iskustvo ili mišiće. Nešto jako smrdi.
  • Jurki
    12.6k
    ako je stvar u glavi.. kaj ne postoje psiholozi?
    Koji kurac im jos treba?
    Imaju najvece place u drzavi a njih boli kurac.
  • Facke
    4k

Nisu ga doveli zato kaj se mi nisme javili. Nis tu nije cudne i sve je napisano. Tak da bez brige, nis tu nije cudne nek je nas klub u kaosu trenutne. I morali bumo kroz teska vremena ak se neke ne premeni drasticne.
  • keppi
    209
    Godinama smo osvojenim prvenstvima, učešćem u eurokupovima i velikim transferima dobrano "razmaženi" sada nam je sve ovo šaka u oko.
    Već u subotu je nova bitka koja će biti sve samo ne lagana.
    Loša atmosfera, brdo nepoznanica, trener s spakiranim koferima, nerealizirani transferi, vjerojatno loš teren i na kraju šlag na torti...Duje Strukan.
  • Sava Krpa
    311
    tu dolazimo do srži problema.
    Ako su igrači loši po bilo kojoj osnovi onda na scenu stupa trener koji to treba popraviti na njemu poznat način. Dalje ako trener to nije kadar onda treba uprava raditi nešto po pitanju trenera. Uprava pere ruke ko Pilat i daje podršku treneru koji nema nista pozitivno trenutno pri sebi i on to vraća prema igračima i ulazimo u zacarani krug koji vodi prosjecnosti.
    Mi smo DINAMO i to sebi je smijemo dozvoliti. Ovake izvedbe nismo zasluzili i trebamo nešto poduzimati.
  • SAS1987
    15k
    Loša atmosfera, brdo nepoznanica, nerealizirani transferi, loš teren i na kraju šlag na torti...Duje Strukan.keppi

Presica Jakira nakon Istre :lol:
  • Time
    898

Jos mu nisu isplatili otpremninu...navodno ce mu isplacivati na rate
  • Jurki
    12.6k
    Godinama smo osvojenim prvenstvima, učešćem u eurokupovima i velikim transferima dobrano "razmaženi" sada nam je sve ovo šaka u oko.keppi

Ako je "razmazenost" traziti da klub funkcionira normalno, da trener i igraci daju sve od sebe jebiga onda je netko zalutal u cijelu pricu.
    Mi navijaci nemamo financijski interes, za razliku od uprave, trenera i igraca.
    Ako su svi placeni za posao koji rade tj. profesionalci onda profesionalo odrađujte posao.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Jos mu nisu isplatili otpremninu...navodno ce mu isplacivati na rateTime

Ali će mu isplatiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions