• Dinaminjo
    1.5k
    Igracu trebaju pripreme ako dode unfit / sa godisnjeg..

Igrac koji dolazi iz pogona ce se brze uklopiti
  • Joza
    645
    Miro, Sanjine tuzni smo bez vas.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Kao najbolji odgovor, psihološki, taktički kako god. Dejan Lovren bi bio vrhunski potez.
  • Ivdzo11
    7.6k
    Pedullà najavljuje: Brekalo se želi vratiti u zagrebački Dinamo, sada može zatvoriti Fiorentinu Josip Brekalo koji odlazi iz Firence vjerojatno neće završiti sezonu u ljubičastom dresu. Ofenzivni krilni igrač rođen 1998. procjenjuje neke ponude, no prioritet mu je povratak u Zagreb, a Dinamo je u posljednjih nekoliko sati poboljšao ponudu. Brekalo je čekao samo Dinamo, zasjenivši sve ostale prijedloge, pa tako i onaj Salernitane. I sada postoje uvjeti da se postigne dogovor, uz totalno otvaranje Fiorentine. Alfredo Pedullà to piše.
  • emilperska
    11k
    Ja i dalje mislim da ce J.B. doć..

Pišem J.B. da sjebem algoritam :rofl:
  • Kaktus Car
    1k

Kakav Lovren?! Nakon svega?! Da badava na koljenima hoće doći taj nema što tražiti u Dinamu, čak i da nije washed up has-been.

Taman jedan takav treba da donese nemir i nered. Kikser upitnog karaktera i motiva. Kak da ne.
  • blue heart 72
    2.3k
    Mislim da digići spinaju. Ne vjerujem da smo mi pojačali ponudu, jednostavno smo ih angažiranjem Hoxhe malo stisnuli u kut, tako da ili će pristati na naše uvjete ili će i dalje plaćati u punom iznosu Brekala, na kojeg ionako više ne računaju, pošto Josip i dalje želi samo kod nas
  • Nogo
    8k
    Isto se slažem da bi Lovren bio korak nazad.
    Ja bih doveo samo ako je moguće radi godina Kramarića i Broza. Broz mi se čini da bi se mogao prvi vratiti kada nešto zaradi i evo ga kod nas
  • Vučko53
    298
    Vratar Moldovan koji se kratko spominjao kao novi golman Dinama, potpisao za Atletico Madrid kao zamjena za Ivu Grbica - otkupna klauzula od 800k aktivirana.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Mislim da za Broza vrijesi ona Johnnyeva:
    Što zaradim potrošim
    što dobijem izgubim
    skroz sam bankrot mama
    :lol:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Imamo Zivkovica, KTC, Perica i Perkovica trenutno. Po mnogima ovdje stoperski par bi trebao biti KTC - Zivkovic a bek Ogiwara i Rile/Moha/Mikic. Zasto bi mi doveli Lovrena kad bi jednog Perkovica koji je jedan od boljih ako ne i najbolji igrac polusezone mnogi od vas stavili na klupu? Nikako, gurat Zivkovica, KTC, Perkovica i Ogija eventualno rotirat na beku i to je to, Perkovic je ionako propatio pola sezone od Cacica jos kad je sjedio na klupi, taman posla dovest jos nekog veterana.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Nema smisla dovoditi igrače od 35 godina, apsolutno nikakvog smisla....
  • sanjinlego
    4k
    Nemam konkretnih informacija, za sve ostalo, u idućim danima pratite službenu stranicu ..
  • Facke
    6.3k

Budemo. I nadajmo se da dojde jeden kapitalec :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.