• jedan u nizu
    14.1k
    neka ga tamo.
    Bio sam za njegov povratak, ali nakon svega odigranog, neka, hvala mu, neka ide u guingamp ili cremonese
  • miro
    7k
    Mislim da nam zbilja ne treba, pripreme su gotove, sve je odrađeno i spremno, nema smisla
  • Zagi
    10.7k
    Obračun direktnih konkurenata za repkin dres HNLu?
    Ja sam za.
  • Nogo
    8.5k

+ Pjaca.
    Sva 3 kandidata za titulu i 3 krila za ulaznicu za dres.
    Neka igre krenu :)
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Pa perja je miljenik dale, ukoliko imalo stane na noge i krene igrat bit će u prvoj realno
  • sanjinlego
    4k
    Ovaj Schiri, Schira, gori insajder od mene. Ja bar ponekad pogodim, a on ..
  • Orc123
    12.6k
    Brekalo je zavrsena prica....
  • NitkoBitan
    29.2k
    gori insajder od mene. Ja bar ponekad pogodimsanjinlego

Tko prizna pola mu se prasta!
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Mislim da nam zbilja ne treba, pripreme su gotove, sve je odrađeno i spremno, nema smislamiro

nema smisla dovesti zdravog 25-godišnjaka, sa skoro 200 utakmica u ligama petice, koji je doslovno u ovom trenutku spreman za teren! stvarno?

jbt ponašate se kao da se tu samo pita brekala i da o odlučuje o svemu. čovjek ima ugovor i bez dogovora sve 4 strane nema ničega.

glumiti nekakvo uvrijeđeno dijete nema nikakvog smisla.
    ako se posao uspije dogovoriti - super!
    ako ne uspije - opet dobro, svijet ide dalje...
  • mali M
    8k
    Ovaj Schiri, Schira, gori insajder od mene. Ja bar ponekad pogodim, a on ..sanjinlego

Hahhahhaha Sanjine, nikad nam nemoj prestati ulijevati nadu svojim informacijama!
  • Facke
    6.3k
    Ko zna koje tajne nas Sanjin krije. A mozda i MiroVugrinec ?! :love:
  • Mikan86
    5
    Bilo bi dobro jos neko stopera dovest.. i uz to krenit svim silama na Kenta ili Brekala! Cak mozda i na obojicu jer je Kent igrao desno krilo nekad tako da bi nam dobro dosli ali tesko to Dinamo moze financijski podnijet.. I golman naravno treba neki pod hitno jer Zagorac je vec u godinama i treba nam neki kao sto je livi mlad ali dobar.. A realnije je da se od ovog svega ne dogodi bas nista haha
  • Ludovic IX
    9.2k
    99% sam siguran da naši rade na tome da odgovore na perišića. samo ja se nadam igraču..ne imenu
  • Crni86
    12.8k
    ja se toplo nadam da to nije razlog da se ikog dovede. A pogotovo jer trazimo neko zvucnije krilo ala Brekalo/Kent vec mjesec dana. Suludo je povezivat nasu transfernu politiku sa ikim iz HNL-a jer i dalje imamo uvjerljivo najbolji kadar kratkorocno i dugorocno. Kome mi sta imamo odgovarat…..
  • rioda
    9.3k
    Pa ganjali smo Brekala i prije nego su doveli ovog, pojavila se i priča oko ovog Kenta, tako da sigurno da se radi na nekom jačem pojačanju bez obzira na ostale klubove. To je i dobar put za naslov ove sezone, nakon ljetnog prijelaznog roka izgubili smo sve klase osim Petka, fali nam takav profil igrača u momčadi, koja je vrlo dobra, ali nitko ne iskače posebno.

Podržavam čak da to bude i npr samo posudba Brekala, Kenta ili nekog do ljeta jer nas tako i tako čeka remont na ljeto, u odnosu na trenutno očekivanih prvih 11, nakon ljeta očekujem najmanje četiri promjene (golman, stoper, desni bek, napadač), a vjerojatno će biti i peta zbog odlaska Baturine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.