• Juznjak
    4.2k

Nije mi drago što ću ovo napisat ali slažem se s tobom. :rofl: Međutim, stvaraju nam se problemi ako se ne ostvari ovo što si napisao. Definitivno je realno za očekivat bar jedan X u ta njihova prva dva kola drugog dijela prvenstva, ali nećemo se lagat postoji i šansa da uzmu dvije pobjede i ta je šansa puno veća nego proteklih godina. Ako ništa, uzet pobjede na euforiju uz malo sreće. Ja na prvenstvo gledam da je još uvijek sve u našim rukama. U najgorem slučaju će derbi na Poljudu odlučivat o puno toga. Mišljenja sam da se malo tko sjeća derbija u Splitu u kojem bi bilo ljepše uzet sva 3 boda. Mene je najviše strah razmišljanja naših igrača, ulaženja u utakmice sa stavom “lako ćemo” i povlačenja nakon vodstva od 1-0.
  • plavac173
    2.6k
    Taj prvi dio recenice cu preskociti :sweat:

A naravno da ima sanse da pobjede u obe, kao sto i ima sanse da nas pobjede u derbiju ili da mi njih pobijedimo.
    Ali realno gledano Rijeku ce tesko dobit, ako pobjede to ce biti nekih 1-0. A iskreno mislim da ce jos teze dobit Osijek jer ce ih Zekic uigrati na pripremama, vidim dovode i pojacanja u vidu Enisa Cokaja iz Panathinaikosa itd... Zgazit ce Rudes prvo kolo i tu ce se napunit samopouzdanjem i onda doma igraju sa hajdukom, a pritisak tovarima sve veci, pogotovo jer mi igramo dan prije njih.
  • miro
    6.6k
    Složio bih se s Majkijem, ovo prvenstvo je 50-50 između nas i tovara, plus što ja ne bih Rijeku nikako otpisao. I neka je tako! Perišić je zvijer za HNL, ali mi je drago da je došao, nekako to sve diže još jednu razinu gore.

Mi moramo samo sebe gledat i ne smijemo ovisit o naslovu prvaka.

Kad pogledam postave Dinama i Hajduka, uključujući i sve igrače koji se oporavljaju, ja sam vrlo optimističan za neki naredni period od 2-3 godine i mislim da tu stojimo puno bolje od njih.

Ali ova sezona je 50-50
  • Majki2111
    4k
    E točno to.... Iznenađenje bi bilo da Rijeka osvoji. Hajduk ili Dinamo ne.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Dobri su mi komentari da će sad zabraniti Perišiću da igra za repku i da ga sad svi mrze u Rijeci i Zagrebu..
    Ne brinite nije on seljak poput Livaje.

Uglavnom, bit će gusto.
  • plavac173
    2.6k
    Sada je i jasno da ce biti do ljeta samo

Osim toga, Perišić će imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u skupine europskih natjecanja te pravo odlaska u oba naredna prijelazna roka pod uvjetom da klub koji ga želi uplati novac određen zasad nepoznatom visinom klauzule.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Samo nek mi dobijemo dvije zaostale, Istru u Puli i Goricu doma i ja zadovoljandinamo u srcu

ajme gorica... mrzim utakmice s njima, uvijek je neka patnja.
    oni se stisnu u bunker, dinamo promašuje sve živo, njima ulazi od kud god da puknu.

ajd nek ovaj put bude drugačije.
    neka 2:0 pobjeda u utakmici sa pola gasa, koju ćemo sutradan svi zaboraviti.
  • Mali Zeus
    17.4k
    dogovorili su suradnju i za sljedeću sezonu. Naravno, igrat će za 1 euro olfo.
  • plavac173
    2.6k
    A dogovorili suradnju, nece sigurno rec da je tu do ljeta a vraca se zadnja 3 kola. To sto je rekao "u ljeto i u zimu,se može napraviti transfer, postoji klauzula," rekao je predsjednik." dovoljno govori.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jakobušić se spominjao transfere?

Sad vidim da jest, može otići i na ljeto i na zimu za ugovorene klauzule.
  • jedan u nizu
    13.6k
    Naravno da nece igrati za 0 eura. Veliki marketinski potezi.
    Mislim, i logicni, nema Hajduk za tu placu, moze mu samo obecati bonuse neke, i to ce vjerovatno ici zaduznice od razno raznih ljudi, pola Braca, Sinjsko polje ili tako nesto.

Svaka cast Perišiču, i Hajduku čak jer su svojim njakanjem uspjeli dovesti takvog igraca. Samo mi dobar dio tog respekta pada znajuci da je to Perišiću nacin da ude u formu i proba uloviti Euro. U nijednom drugom klubu nebi bio starter i nebi imao sanse za Euro, a ovdje ce usput biti i kralj dzungle.
    Ako ostane i sljedecu sezonu onda ce mi porast u ocima i imat cu puno veci respekt za njega.

Ne brinem se za njih, moze njima i Messi doci, ali jedna lasta ne cini proljece. Rastu im sanse za bolje rezultate, ali to ne znaci da im je prvenstvo sigurno.

U svakom slucaju pozitivan transfer na cijeli HNL, sto vise kvalitetnih igraca to nam je liga bolja i mozda privuce neke igrace koji se dvoume oko transfera u HNL.
    Bilo bi super kada bi bilo vise takvih transfera, pa makar i sa 35 godina i potrganim ligamentima
  • db-izbjeglica
    17.7k
    ma sve sasvim legitimno...

u tottenhamu više ne računaju na njega, iskoristit će period u hajduku za oporavak od ozljede i vraćanje na teren, ako to bude dobra priča...možda i ostane, ako se vrati na pristojnu razinu i dođe neka dobra ponuda iz jačih klubova ili neka financijska poslastica iz egzotike, možda ode. možda se uopće ne oporavi za profi razinu nogometa i objesi kopačke o klin prije nove sezone, možda nakon par tjedana doživi novu ozljedu, nitko ne zna...

hajduk će taj period iskoristiti za bildanje euforije, nešto će i zaraditi na prodaji dresova, majica i ostalih stvari...
  • Facke
    6k

Ma ne mislim zgadil zgadil. Legenda je repke. Nek me frce v zelocu kad ga vidim v belem dresu. Ko osobe mu nemres nis reci. Uvijek fer , korekten, pameten. Vrnul se je doma. Kakuv bi te show bil da on ostane jos iducu sezonu u Hajduku, nama dojde naprimjer Modric (0% sanse)...Bile bi zanimljive.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    nama dojde naprimjer Modric (0% sanse)...Bile bi zanimljive.Facke

čemu?

dinamo je takav klub prestao biti prije 15-20 godina!
    dinamu trebaju igrači na duge staze ili talentirani mladi igrači koji će se razviti i izlaznim transferom osigurati financijsku sigurnost klubu.

koji će nam k igrač za kojeg znamo da više neće biti u klubu za sezonu ili dvije, a na njemu se 100% ne može zaraditi nikakav ozbiljniji novac. bolje uigravati mišića, sučića, bulata, vrbančića, baturinu, vidovića u kojima možemo dobiti igrače za duge staze ili novi izlazni transfer u visini olma, pjace, gvardiola i tog istog modrića.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Recimo Krama da se vrati na sezonu, dvije, to bi bio posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.